bardzo dobry żłobek (1) Szczerze polecam żłobek Wesołe Żuczki. Panie są bardzo opiekuńcze, bardzo się... Kasia Super miejsce (1) Nasze drugie dziecko chodzi do zlobka. Niedlugo pojdzie trzecie. Super... A. K. A. Z. Super miejsce! (1) Córcia zaczęła chodzić do żłobka gdy miała rok i 2 m-ce. Ogromny stres i... Ania i Ewka
Super! (1) moja corka chodzi do wesolych zuczkow i jestem BARDZO zadowolona! Super... darijka Polecam (1) Witam,moja córcia chodziła do Żuczków 1,5 roku-zawsze uśmiechnięta, zadbana,... Joanna i Łucja Wesoło w Wesołych Żuczkach (1) Bardzo miło, moja córcia będzie dobrze wspominac chwile spędzone w Wesolych... mama Laurki bardzo fajny żłobek/ przedszkole (1) po moim dziecku widać, że jest to bardzo fajny żłobek/ przedszkole. Dziecko... Ania mama - opinia (1) super żłobek:) jestem w 100% zadowolona.. opieka nad dziećmi... mama Domowe przedszkole (2) Serdecznie polecam wszystkim - panie opiekunki mają wielkie serca dla... Mama jak najbardziej (1) moje dziecko jest tam usmiechniete a to najwazniejsze jak najbardziej... mamusia Super (1) Do Wesołych Żuczków uczęszczają obaj moi chłopcy, wiem, że są pod dobrą... Mama Jacusia i Łukasza