Wesołych świąt

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego narodzenia oraz Szczęsliwego nowego roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesołych świąt

image

Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było :)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku 2005.A przyszłorocznym wszystkim młodym parom życzę WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ..,aby Wasze podjęte decycje były jak najbardziej trafne :))

Nef

Wszystkim przyszłym Młodym Parom życzę radosnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2005. aby przyniósł
Wam spełnienie najskrytszych marzeń i pragnień.

Niech szalony czas zatrzyma się na chwilę, aby spokojnie przeżyc te
Świeta i nadchodzący rok :)

Wszystkiego, co najlepsze życzy

zespół muzyczny "W NASTROJU".

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija zyczy Bernadka.

Dolanczam sie do wszelkich zyczen swiatecznych .
ps: nie lubie krypto reklamy

Myślę,że w takim przypadku można przymknąć oko ;)Ten baner tak na dobrą sprawę niczego nie przedstawia oprócz kobiety.Co innego chamskie reklamy co niektórych forumowiczów i nie będę tu wymieniać z ników.

Wesołych Świąt User 12345 ;)))

niestety mnie sie jakos nie przymknelo
ale wesolych Bum

ja rowniez zycze wszystkim przyszlorocznym Mlodym Parom Zdrowych, Spokojnych ale i radosnych i cieplych Swiat Narodzenia Pana o raz pomyslnosci wszelakiej i udanej organiazcji tego Szczegolnego dnia w Nowym 2005 Roku !!!!
p.s. pomyslcie na to wszystko z innej strony, a mianowicie zastanowcie sie ,ze przyszle Swieta spedzicie inaczej, moze nie w tym samym domu i nie w tym samym gronie itp. itd......

hej, ja tez się dołączam do życzeń Świątecznych,
to nasze ostatnie Święta w "stanie wolnym"
za rok w Święta obok nas będzie siedział nasz mąż, żona ;))
ja dzisiaj wyjeżdzam już do ukochanego, więc.......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WESOŁYCH, RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT I UDANEGO SYLWESTRA.........
i niech rok 2005 przyniesie nam dużo sił, żeby móc zmagać się z różnymi przeszkodami, jakie spotkają nas w trakcie przygotowań ślubnych.....ale mam nadzieję, że wszstko będzie "z górki" ;))

Ja również życzę nam wszystkim dużo, dużo zdrówka, ogrom miłości, mnóstwo przyjaźni oraz Świąt pachnących choinką.

" Dzielmy opłatek
Dzielmy wzruszenia i miłość
Pomnóżmy radość i spokój."

życzy Marlena.

a ja wysuwam taka propozycje ,zebysmy kiedys za rok sie gdzies spotkali juz ze swoimi drugimi polowami w jakims pubie czy jak...ale tak za rok , jak juz wszyscy bedziemy po ..!! co Wy na to ..heehe

Pomysł fajny,ale już to widzę jak my się spotykamy.Przecież co niektórzy oczy by sobie wydłubali i pozabijali się,hahahaha.

User,ale Ty jesteś :P.Święta idą więc wiesz....Myślę że coś można zrobić dla ludzkośći,chociaż na ten czas.A potem.... ;)

Dobry jest śnieg, bo jest czysty,
dobry poranek, bo mglisty,
dobra jest noc, bo jest święta,
dobra choinka w prezentach.

Dobre jest ciasto, bo z makiem,
dobry jest barszcz, bo ze smakiem,
dobry opłatek, bo kruchy,
dobre śnieżyce i pluchy.

Dobre jest sianko na stołach,
nad stołem dobra jemioła,
dobra jest gwiazdka na niebie
i ręka podana w potrzebie.

I dobre są moje zyczenia:
Milości, która świat zmienia!

Witam wszystkich,
życzę Wam dużo szczęścia, radości i ciepłej atmosfery podczas Świąt Bożego Narodzenia oraz wystrzałowej zabawy do rana i Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2005 roku !!!
Aby Wasze marzenia się pospełniały, aby czas do ślubu i wesela upłynął szybko, cierliwości w przygotowaniach, dziewczynom żeby sukienki leżały na nich jak ulał, żeby TEN dzień był wspaniały i wszystko się udało i dużo dużo szczęścia na nowej drodze życia tym którzy są przed i po. Buziaki wielkie i jeszcze raz Wszystkiego Naj !!! :o)

Jest taka noc na którą człowiek czeka i za którą tęskni,
jest taki wyjatkowy wieczór w roku gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
wieczór gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia
to noc wyjatkowa, jedyna, niepowtarzalna,
to noc Bożego Narodzenia
W tą jedyną noc życzę Wam dużo miłości i ciepła.

Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów, składa zespół YACOTACO :)