Gabinet Weterynaryjny W Brzeźnie

Weterynarze

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 239

Cala - ocena (1) Pani Sylwia jest weterynarzem z powołania. Jest prawdziwym zwierzolubem, ma... Cala Bozena Kuropatwa - opinia (1) Bardzo bardzo dobry lekarz przecudny człowiek Pani dr ma ogromne serce do... Bozena Kuropatwa Przemyslaw - opinia (1) Najlepszy weterynarz u jakiego byłem. Przemyslaw
Maciej Bukowski - opinia (1) Wspaniały człowiek i fachowiec z Pani Doktor. Maciej Bukowski Pola - opinia (1) Pani dr bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy,a do zwierząt jest... Pola Violetta Backowska - opinia (1) Wspaniały lekarz!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta Backowska Marlena - opinia (1) Niesamowity lekarz, walczący do końca. Marlena Agnieszka - opinia (1) Ciepła, serdeczna, zawsze pomocna. Stara się zrobić wszystko, żeby... Agnieszka Magdalena - opinia (1) Bardzo miła pani doktor. Z sercem podchodzi do swojej pracy. Piesek nawet... Magdalena My to pamiętamy! Pani dr w nocy otworzyła gabinet dla chorego pieska:-)) (1) Pani dr , jest po prostu wspaniałym człowiekiem i kompetentnym... Iwona piesio (1) Byłem 2 razy , bardzo miła pani widać że lubi zwierzaczki. Polecam bardzo sebcio Polecam (1) Pani Doktor ma świetne podejście do pacjentów, mój pies zawsze chętnie ją... Friko i Kasia Najlepsza!!! (1) Pani Sylwia to lekarz z powolania Agnieszka Polecam z całego serca! (1) Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, fantastyczne podejście do zwierząt,... Ava Ciepła i pomocna (1) Trafiłam tam z moim kotem " z internetu" , ale trafiłam bardzo dobrze. Kotek... Beata Super (1) Super weterynarz fantastyczne podejście do pacjenta Michał Wielkie serce weterynarza (1) Cudowny czlowiek .Bardzo dobry lekarz.Moj pies uwielbia pania... szamelek i jego Pani Weterynarz na medal! (1) Najlepszy weterynarz! Pani Sylwia jest najlepszym weterynarzem jakiego do tej... Django Weterynarz o ogromnym sercu (1) Cudowny człowiek.. Ciepła, przyjacielska i z ogromnym serduszkiem. Brak nam... Szczęśliwa rodzina Weterynarz o wielkim niezwykłym sercu (1) Nasz Czaruś trafił do Pani doktor kolejny raz i tak jak za pierwszym razem... bardzo wdzięczni