Gabinet Weterynaryjny W Brzeźnie

Weterynarze

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 239

Najlepszy weterynarz (1) Leczę w tym gabinecie moje dwa kociaki. Nie mam słów, by opisać jak ciepłym,... Zakocona Znakomity weterynarz! (1) Pani Sylwia jest bardzo rzetelnym lekarzem i przy tym jest bardzo mila. Nie... Iza Najlepszy weterynarz (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Miła i fachowa obsługa. Pani doktor... Asia
DZIEKUJE I POLECAM !!!! :) (1) Dziekuje za pomoc, empatie i ogrom zrozumienia w trudnej sytuacji. Dziekuje... Monika Bardzo polecam :) (2) Po tym jak nasłuchałam się o tym ile kosztuje posiadanie kota i jak ciężko... Serbia Super weterynarz (1) Pani weterynarz jest wspaiałą osobą. Bardzo kompetenta i miła pani doktor!... Kulka Weterynarz, który kocha zwierzęta.. (1) Pani Sylwia ma też doskonały kontakt z właścicielami zwierząt. Adam Polecam (1) Pani doktor kompetentna i bardzo miła.Dokładna diagnostyka i zero... Ania LEKARZ NA MEDAL :-) (1) Do Pani doktor trafiłam na kastracje mojego pieska z prostatą. Niesamowita... Iwona Prawdziwy Weterynarz! (1) Nie mogłam wyleczyć nawracającego zapalenia uszu u mojego jamnika. Na... Mamusia54 Lekarz z sercem! (1) Miałam do czynienia już z kilkoma weterynarzami przy okazji hodowania różnych... Jelka