iwona - ocena (1) Totalny brak profesjonalizmu, od wejścia dziwne pytania, aż zastanawiałam się... iwona Prezes_MW - ocena (1) Super miejsce. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Miejsce przyjazne kotom... Prezes_MW Julita Niezgoda - ocena (1) Opieka na najwyższym poziomie. Empatia i miłość do kotów wyczuwalna od... Julita Niezgoda
123456222 - ocena (1) Bardzo przyjaźni weterynarze, w pracę ze zwierzętami wkładają całe swoje... 123456222 Właścicielka Luli - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem specjalistów pracujących w przychodni. Dr... Właścicielka Luli Ewa - ocena (1) Jestem klientką od kilkudziesięciu lat. Wszyscy pracownicy zawsze byli świetnie. Ewa Mirek K. - ocena (1) dobry człowiek zapracowany i uczciwy . Płacisz na koniec leczenia a ceny nie... Mirek K. Katazyna Kłosowska - ocena (1) polecam Awet w 100%; chodzimy tam z moja kotką brytyjką od ponad 6 lat;... Katazyna Kłosowska małgorzata - ocena (1) to przychodnia ktora jest najlepsza. panie przemiłe.chodziłam z moja kira i... małgorzata Ola - ocena (1) super zespół, pełen zaangażowania i empatii Ola EWW - ocena (1) Fachowość, niewiarygodna empatia, indywidualne podejście do każdego pacjenta... EWW Ania - ocena (1) Wspaniali ludzie, fachowe podejście. Ceny konkurencyjne. Ania Natalia - ocena (1) Polecam- wspaniałe miejsce i wspaniali ludzie. Chodze od lat z pieskami.... Natalia Basia - ocena (1) Wszystkie moje psy (3) były pod opieką tej kliniki (od roku 1997), zawsze... Basia j - ocena (1) Profesjonalnie, przestępne ceny. Miła i fachowa obsługa. j Aga - ocena (1) Pani doktor Sara polecam z całego serca, jeden z dwóch gabinetów w Gdańsku do... Aga Maria - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec, konkretny, suczka po usunięciu listwy mlecznej z... Maria asia - ocena (1) Wielkie serce i doświadczenie ... asia kocham pieski - ocena (1) Serdecznie polecam. Pan doktor rzeczowy, kulturalny i uczciwy. Wyleczył moją... kocham pieski Duduś - ocena (1) Fantastyczne podejście do zwierzaków, lekarze dr.Lubomska i dr.Czech... Duduś