Iva - ocena (1) Wspaniała ekipa lekarzy . Od lat przychodzę ze zwierzętami do tego gabinetu.... Iva Zosia - ocena (1) Duże zaangażowanie weterynarzy w prace, dobry kontakt, rzetelna informacja o... Zosia Patryk - ocena (1) największe zaangażowanie, niesamowita wiedza, empatia, dobry sprzęt, uczciwe... Patryk
Joanna - ocena (1) Pani doktor to cudowny lekarz weterynarii pełna empatii, cierpliwości i... Joanna dorota - ocena (1) Mój kot uwielbia Pana doktora na sam głos reaguje wyciem ,Opieka... dorota Ola Frankiewicz - ocena (1) Pan i Pani doktor wspaniali. Zwierzęta ich kochają, moje trzy kotki dają się... Ola Frankiewicz Anna Romanowska - ocena (1) Dn.28.04.2026 zmuszeni byliśmy skorzystać z pomocy nocnej przychodnia... Anna Romanowska Natalia - ocena (1) Pan Tomasz to wspaniały lekarzy z cudownym podejściem do zwierząt Natalia Aneta - ocena (1) Wiedza i doświadczenie! Moje Podhalany i reszta futrzaków pozdrawia serdecznie Aneta Irena Górska - ocena (1) Polecamy ️nasz 12 letni piesek beż stresu poddał się Panu Doktorowi. Badania... Irena Górska Fundacja dla zwierzat Nasze Futrzaki - ocena (1) Doktor Zaleski nie tylko ogromna wiedza ,ale tez duza emapatia ,widac ,ze... Fundacja dla zwierzat Nasze Futr Klaudia - ocena (1) Ostrzegam przed tym miejscem. Oddałam tam 13-letnią kotkę na hospitalizację,... Klaudia Anka - ocena (1) Jestem pod wrażeniem opieki jakiej udzielił naszej kotce Tolci kardiolog Lek.... Anka Tomasz - ocena (1) Dzień dobry Wspaniały dzień!!! Wróciliśmy do domu z naszym kochanym kotkiem... Tomasz Emilia - ocena (1) Klinika idealna o każdej porze dnia i nocy uzyskać można pomoc lekarze mili i... Emilia Katarzyna - ocena (1) Wspaniałe podejście do zwierząt i właściciela :) Mój piesek po zabiegu... Katarzyna Aneta - ocena (1) Najbardziej empatyczni ludzie na świecie, a w Polsce to na pewno. polecam!... Aneta Joanna - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić lekarza weterynarii Marcina Chwojnowskiego. Moja... Joanna Ania K - ocena (1) Bardzo dziękuję pani Kindze Zając za opiekę i ogromne serce dla Kicka, 9... Ania K Paweł - ocena (1) Są miejsca, gdzie noc nie straszy, gdy o życie serce drży, gdzie ktoś... Paweł