Piotr K - ocena (1) Opieka dobra, choć nie idealna, ale nie czepiałbym się - za to ceny to... Piotr K Ewa - ocena (1) Byłam z pierwszą wizytą ze szczeniaczkiem. Wrażenia bardzo pozytywne. Obsługa... Ewa Katarzyna Wiśniewska - ocena (1) Nasze zetknięcie z tym miejscem nie należało do najprzyjemniejszych ale nie z... Katarzyna Wiśniewska
Henia - ocena (1) Kaja dziękuje za uratowanie życia a właściciele serdecznie polecają klinikę,... Henia opiekun Syriusza - ocena (1) Dziękuję Panie Doktorze! Uratował Pan mojego psa! Kiedy wszyscy weterynarze... opiekun Syriusza Hanna - ocena (1) profesjonalne podejście...dobro zwierzęcia jest najważniejsze a nie... Hanna Denis - ocena (1) Świetna przychodnia! Za każdym razem, gdy przychodzimy z Borysem, czujemy się... Denis Karolina - ocena (1) Kiedyś byłam bardzo zadowolona, jednak teraz odnoszę wrażenie, że zaczyna... Karolina Łatka Bonus i Dominik Lidia Laura - ocena (1) Pan Tomasz jest asem nie z tej ziemi.Specyficzny ale z miłości do zwierząt... Łatka Bonus i Dominik Lidia Laur Ppp - ocena (1) Nie polecam tydzień wyciągali z nas pieniądze nikt psa nawet nie zbadał tylko... Ppp Karolina - ocena (1) Najlepsza klinika zajmująca się króliczkami (i nie tylko króliczkami) w całym... Karolina Gabriela - ocena (1) Najlepszy doktor na Świecie mający profesjonalne podejście do zwierzaków jak... Gabriela Małgorzata - ocena (1) Zgłosiliśmy się z naszym psem we wtorek do kliniki. Pies zjadł nici,... Małgorzata Magda Piwecka - ocena (1) Gdyby tylko była możliwość, dalabym 10 gwiazdek. W ostatnich 3 miesiącach... Magda Piwecka Ewa - ocena (1) Pan doktor bardzo kompetentny, empatyczny z miłością do zwierzaków, najlepszy... Ewa Beza - ocena (1) Nie spotkałam takiego lekarza super polecam wszystkim Beza Aśka - ocena (1) Z usług korzystamy już od początku istnienia .Kiedyś był tylko Pan Błaszczyk... Aśka Marlena - ocena (1) Zawsze rzetelnie, fachowo i w miłej atmosferze. Marlena Ania - ocena (1) Wspaniały specjalista, a przy tym wspierający, cierpliwy, niezwykle... Ania Artur - ocena (1) Z spełnionych dwóch wizyt -800zl. Pies nadal bez jakich kolwiek popraw,staje... Artur