Ppp - ocena (1) Nie polecam tydzień wyciągali z nas pieniądze nikt psa nawet nie zbadał tylko... Ppp Karolina - ocena (1) Najlepsza klinika zajmująca się króliczkami (i nie tylko króliczkami) w całym... Karolina Gabriela - ocena (1) Najlepszy doktor na Świecie mający profesjonalne podejście do zwierzaków jak... Gabriela
Małgorzata - ocena (1) Zgłosiliśmy się z naszym psem we wtorek do kliniki. Pies zjadł nici,... Małgorzata Magda Piwecka - ocena (1) Gdyby tylko była możliwość, dalabym 10 gwiazdek. W ostatnich 3 miesiącach... Magda Piwecka Ewa - ocena (1) Pan doktor bardzo kompetentny, empatyczny z miłością do zwierzaków, najlepszy... Ewa Beza - ocena (1) Nie spotkałam takiego lekarza super polecam wszystkim Beza Aśka - ocena (1) Z usług korzystamy już od początku istnienia .Kiedyś był tylko Pan Błaszczyk... Aśka Marlena - ocena (1) Zawsze rzetelnie, fachowo i w miłej atmosferze. Marlena Ania - ocena (1) Wspaniały specjalista, a przy tym wspierający, cierpliwy, niezwykle... Ania Artur - ocena (1) Z spełnionych dwóch wizyt -800zl. Pies nadal bez jakich kolwiek popraw,staje... Artur Amanda - ocena (1) Niesamowitym profesjonalizmem, stoickim spokojem, genialnie przeprowadzona... Amanda Sława - ocena (1) Od niemal 20 lat razem :) Zawsze niezawodna dr Dominika z sercem na dłoni i... Sława iwona - ocena (1) Totalny brak profesjonalizmu, od wejścia dziwne pytania, aż zastanawiałam się... iwona Prezes_MW - ocena (1) Super miejsce. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Miejsce przyjazne kotom... Prezes_MW Julita Niezgoda - ocena (1) Opieka na najwyższym poziomie. Empatia i miłość do kotów wyczuwalna od... Julita Niezgoda 123456222 - ocena (1) Bardzo przyjaźni weterynarze, w pracę ze zwierzętami wkładają całe swoje... 123456222 Właścicielka Luli - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem specjalistów pracujących w przychodni. Dr... Właścicielka Luli Ewa - ocena (1) Jestem klientką od kilkudziesięciu lat. Wszyscy pracownicy zawsze byli świetnie. Ewa Wojciech Drankowski - ocena (1) zawsze trafna diagnoza pozdrawiam całą ekipę Wojciech Drankowski