Maria Mielnik - ocena (1) Odwiedziłam już kilka klinik weterynaryjnych w Trójmieście i śmiało mogę rzec... Maria Mielnik Ula - ocena (1) Najlepszy weterynarz w Polsce Ula Marzena - ocena (1) Bardzo dziękuję pani doktor Annie Goc , która z wielką empatią i... Marzena
Ryszard - ocena (1) Zawsze profesjonalni i empatyczni, polecam! Ryszard Natalia - ocena (1) Mogę osobiście polecić każdemu opiekunowi to miejsce. Warte zapisania sobie... Natalia Joy - ocena (1) Nasza ratowniczka ,️ lekarz Zuzanna Dołęga. Jednym słowem profesjonalista Joy Monika i Wojtek - ocena (1) Ogromne podziękowania dla Pani Doktor, która 5 sierpnia wieczorem (około... Monika i Wojtek A. Sieklucka-Kazimierczak - ocena (1) Doktor Paweł Mossakowski (mam nadzieję, że nie mylę, bo, gdy Doktor nas... A. Sieklucka-Kazimierczak Kinga Dynowska - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście za które bardzo dziękuję lek.wet.Piotrowi Jarosz Kinga Dynowska Kinga Dynowska - ocena (1) Zażalenie dotyczące opieki nad moim psem w 03.08.2025 Szanowni Państwo, Z... Kinga Dynowska Kasia - ocena (1) Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność za profesjonalne i pełne troski... Kasia sebastian - ocena (1) Pojawiłem się ze świnka morska w stanie krytycznym od razu się nią zajęli... sebastian Anonim - ocena (1) Wysokie opłaty, nie informowanie o tym . Lekarze mili ale to akurat jest w... Anonim Magda - ocena (1) Oczekiwanie 3-4h, ciągle dopytywanie, wreszcie pusta poczekalnia tylko my.... Magda Gosia B - ocena (1) Pani Doktor jest profesjonalnym lekarzem, ma bardzo szeroką wiedzę i... Gosia B Wdzięczna :) - ocena (1) Absolutnie najlepszy Doktor. Ogromna wiedza, wielkie doświadczenie i... Wdzięczna :) Anonim - ocena (1) Profesjonalne laboratorium. Miła obsługa, bardzo szybki wynik. Anonim Margarita - ocena (1) We have three pets a large dog and two cats and over the past 12 years,... Margarita Mirek - ocena (1) Uważam, że świetne miejsce. Personel bardzo miły i uśmiechnięty, trochę długi... Mirek J. - ocena (1) Żenada. Nocna opieka czeka się po 4 godziny bo jedna Pani doktor obsługuje... J.