Magdalena Dąbek - ocena (1) Bardzo dobry, doświadczony, znający się na swojej pracy człowiek. Empatyczny,... Magdalena Dąbek Agata i Krzysztof Zielonka - ocena (1) Z całego serca dziękujemy Pani dr Natalii za wspaniałą opiekę i profesjonalne... Agata i Krzysztof Zielonka Elżbieta - ocena (1) Jestem niezmiernie wdzięczna Pani doktor weterynarii Agnieszce Pobłoskiej za... Elżbieta
Małgorzata Juchniewicz - ocena (1) Są znakomitymi weterynarzami , leczą moje pieski i kotki od 1998 roku . Nigdy... Małgorzata Juchniewicz Anna - ocena (1) Niezwykle empatyczny,serdeczny. Długo szukałam gabinetu w którym podejmą się... Anna matkasz - ocena (1) Pełne empatii i profesjonalizmu podejście do zwierząt i ich właścicieli.... matkasz Iwona właścicielka trzech dziewczynek - ocena (1) Wspaniali lekarze . Cudownie zajmują się naszymi pupilami . Kochani są nic... Iwona właścicielka trzech dziewc Piotr - ocena (1) Najlepsza klinika szczególnie Pani doktor Aleksandra naprawdę specjalistka od... Piotr Dr Eryk Ratajski (1) Jak dla mnie cudowny doktor pełen empatii Mimo moich wątpliwości zalecał mi... Magda Iw - ocena (1) Super weterynarz, Iw Agnieszka - ocena (1) Super weterynarze , profesjonalnie podejscie , polecam ️ Agnieszka Marzena - ocena (1) Bardzo dobry weterynarz polecam wszystkim Marzena Kuba - ocena (1) Cóż można powiedzieć . Fajne dziewczyny które znają się na rzeczy. Ponad... Kuba Andzia - ocena (1) bardzo drogo za wizytę Andzia Gabriela F - ocena (1) Do Pana Słowikowskiego trafiłam z polecenia.Moje wrażenia są jak najbardziej... Gabriela F Aleksandra - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Pani Doktor poświęciła pacjentce psiej seniorce... Aleksandra Maria Mielnik - ocena (1) Odwiedziłam już kilka klinik weterynaryjnych w Trójmieście i śmiało mogę rzec... Maria Mielnik Ula - ocena (1) Najlepszy weterynarz w Polsce Ula Marzena - ocena (1) Bardzo dziękuję pani doktor Annie Goc , która z wielką empatią i... Marzena Ryszard - ocena (1) Zawsze profesjonalni i empatyczni, polecam! Ryszard