Ania - ocena (1) Wspaniali ludzie, fachowe podejście. Ceny konkurencyjne. Ania Natalia - ocena (1) Polecam- wspaniałe miejsce i wspaniali ludzie. Chodze od lat z pieskami.... Natalia Basia - ocena (1) Wszystkie moje psy (3) były pod opieką tej kliniki (od roku 1997), zawsze... Basia
j - ocena (1) Profesjonalnie, przestępne ceny. Miła i fachowa obsługa. j Aga - ocena (1) Pani doktor Sara polecam z całego serca, jeden z dwóch gabinetów w Gdańsku do... Aga Maria - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec, konkretny, suczka po usunięciu listwy mlecznej z... Maria asia - ocena (1) Wielkie serce i doświadczenie ... asia kocham pieski - ocena (1) Serdecznie polecam. Pan doktor rzeczowy, kulturalny i uczciwy. Wyleczył moją... kocham pieski Duduś - ocena (1) Fantastyczne podejście do zwierzaków, lekarze dr.Lubomska i dr.Czech... Duduś Zbigniew - ocena (2) Uratowano mi dwa psy . Dziewięcioletniego owczarka że skrętem żołądka dożył... Zbigniew Aneta - ocena (2) Córka była z psem z biegunom w święta naciągnęli na 1000 zł ! Zlecają mące... Aneta Anna - ocena (1) Fantastyczni lekarze! Bardzo ambitni, śledzący medyczne nowinki. Ludzie,... Anna Anna i Whisky - ocena (1) Przemili i pomocni lekarze, których cechuje wielka empatia. To mój ulubiony... Anna i Whisky Marzena - ocena (1) Cudowna ekipa . Uratowali pieska,starego kundelka. Polecam z całego serca.... Marzena Struchol - ocena (1) Super ludzie. Oni na prawdę kochają zwierzęta Struchol Waldemar - ocena (1) Dwa koty i pies. Zawsze świetna pomoc. Fachowo. Empatycznie. Dobre wyposażenie. Waldemar Kasia - ocena (1) Wspaniali, profesjonalni, empatyczni ludzie. Piesek zaopiekowany, szczęśliwy... Kasia Katarzyna Koreń - ocena (1) Rewelacyjna klinika, czuję że, mój pies jest w pełni zaopiekowany, gorąco... Katarzyna Koreń Ben - ocena (1) Ok było, bardzo przyjazny doktor. Ben W.K. - ocena (1) Zarówno pan doktor Wojtek jaki pani doktor Asia są bardzo empatyczni i... W.K.