Barbara - ocena (1) Wiele lat korzystałam z pomocy. Pełen profesjonalizm. W mojej ocenie numer 1 ! Barbara Sylwia - ocena (1) Od ok 30 lat przychodzę tu ze swoimi zwierzakami. Dr Zaleski oraz dr... Sylwia Zoo - ocena (1) Najlepsi weterynarze w Trójmiescie Zoo
Agnieszka - ocena (1) 100 % fachowości i empatii. Polecam z całego serca. Agnieszka Agnieszka - ocena (1) 100 % fachowości i empatii. Polecam z całego serca. Agnieszka Norbert - ocena (1) Uratowali życie mojego małego pieska... Są super .... Może ceny nie są... Norbert Jarosław B. - ocena (1) Serdecznie polecam ten gabinet. Życzliwe podejście nie tylko do zwierząt ale... Jarosław B. Clippasia - ocena (1) Zaufałam i tak już od 15 lat. Dziękuję za opiekę nad moimi pupilami Clippasia Adam - ocena (1) Super podejście,super ekipa Adam Janusz - ocena (1) Bardzo świetni wetetynarze i bardzo pomocni. Janusz Aga - ocena (1) Najlepsi weterynarze w całym 3 mieście,podejście bardzo humanitarne,nie leczą... Aga Slawek - ocena (1) Bardzo miła załoga, znająca się na zwierzętach. Zawsze można liczyć na... Slawek Karmelek - ocena (1) Dr Zalewski, profesjonalista , wybitny weterynarz, świetny specjalista w... Karmelek Bogumiła Pierzchał - ocena (1) Wspaniała opieka, podejście do zwierząt i ich właścicieli pełne empatii i... Bogumiła Pierzchał Joanna - ocena (1) Najlepszy weterynarz od gryzoni Joanna Właściciel - ocena (1) Najlepszy w gdansku Właściciel Krzysztof - ocena (1) B.dobre podejście do zwierząt Krzysztof Andrzej - ocena (1) Super poważne zabiegi w 2024 bardzo jestem zadowolony i piesek ozdrowiał Andrzej Vivo - ocena (1) Obsluga na najwyzszym poziomie Vivo An - ocena (1) Fajny facet, specyficzny ale na plus do tego nie zdziera kasy! An