Edyta - ocena (1) Mój pies jest pacjentem od kilku lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni. Lekarze... Edyta Gosia - Armani - ocena (1) Najlepszy gabinet weterynaryjny. Pani dr Asia od ponad 3 lat leczy mojego... Gosia - Armani Krzysztof - ocena (1) Pani doktor Asia najlepszy weterynarz w Gdańsku. Wiedza i empatia to... Krzysztof
Dorota - ocena (1) Od lat leczę swoje zwierzaki (7) w tym gabinecie . Wszyscy pracujący... Dorota Joanna - ocena (1) Bardzo polecam! W końcu znaleźliśmy dobrą opiekę! Joanna Jolanta - ocena (1) Nie mam dobrych doświadczeń Jolanta Jferet - ocena (1) Nie polecam pani dermatolog Jferet Joanna - ocena (1) Mojego jamnika niemalże od początku gdy go przywiozłam z hodowli ma pod swoją... Joanna Paulina - ocena (1) Swietna opieka nad moimi kocimi seniorami :) Paulina Arkadiusz - ocena (1) Miło, rzeczowo i kompetentnie, a przy tym z empatią. Arkadiusz Agata Mioduszewska - ocena (1) Żadnym lekarzom nie ufam bardziej. Ogrom wiedzy, wspaniałe podejście zarówno... Agata Mioduszewska Edi - ocena (1) Empatia,wiedzą,cena,jeszcze gdyby gabinet i poczekalnia wyglądałyby troszkę... Edi Anna M - ocena (1) Bardzo polecam tą Przychodnię Weterynaryjną. Leczę tam moje kotki od samego... Anna M Katarzyna Pozorska - ocena (1) wspaniałe podejście do zwierząt, brak odmowy przyjęcia ,pełny profesjonalizm... Katarzyna Pozorska Karol - ocena (1) Pan Tomasz to przemiły człowiek oraz profesjonalista w swoim fachu. Szczerze... Karol Mariusz - ocena (1) Wszystkie Nasze psy były leczone w przychodni Pana Darka. Sunia mojej Mamy... Mariusz Paweł - ocena (1) Zawodowcy.zawsze wszystko z zaangażowaniem Paweł Tomasz - ocena (1) świetny weterynarz i człowiek Tomasz Barbara - ocena (1) Wiele lat korzystałam z pomocy. Pełen profesjonalizm. W mojej ocenie numer 1 ! Barbara Sylwia - ocena (1) Od ok 30 lat przychodzę tu ze swoimi zwierzakami. Dr Zaleski oraz dr... Sylwia