J.G - ocena (1) Cudowne podejście do często wystraszonych zwierząt jak również do... J.G Dorota Hołtyn - ocena (1) Wielokrotnie ratowali moje zwierzaki z ciężkich chorób. Szczególnie dziękuję... Dorota Hołtyn J Sikora - ocena (1) Super wspaniali polecam J Sikora
Mania - ocena (1) gorąco polecm Dr.Sarę najlepsza błakalismy sie po wileu gabinatach gdzie... Mania Tomasz - ocena (1) Moj czarny zebrador Bass-9 latek , od zawsze u Panow Doktorow sie... Tomasz Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm w podejściu do czworonożnych pacjentów, zawsze miło i... Ania Tomasz - ocena (1) Super podejście do zwierząt, gorąco polecam Tomasz Anka - ocena (1) Leczę tam od wielu lat mojego psa za padaczką. Dość szybko udało się dobrać... Anka Teresa Bokkus - ocena (1) Cudownie lekarze z sercem lecze moja gromadkę juz od kilku lat u p.Helenki i... Teresa Bokkus Renata - ocena (1) Od początku istnienia kliniki jestem jej klientką. Tak, to nie pomyłka, bo... Renata Agata - ocena (1) Najlepsi z najlepszych. Pełni empatii i sympatii zarówno do zwierząt domowych... Agata Maja - ocena (1) Najlepsi weterynarze w mieście, nie chodzi im o kasę, nie zlecają zbędnych... Maja Pepper - ocena (1) Wczoraj byłam na wizycie z moim Maine Conem u ortopedy .Od urodzenia ma... Pepper Magdalena - ocena (1) Cudowny, profesjonalny lekarz. W gabinecie czuje się empatię i szacunek dla... Magdalena Karolina - ocena (1) Cudowne miejsce i cudowna Pani dr Sara z powołania, zawsze pomocna i nie... Karolina Marcin - ocena (1) Dzień dobry moja kotka miała zabieg kastracji na drugi dzień kotka brykała... Marcin Joanna K. - ocena (1) Bardzo cenię sobie podejście pani doktor do naszych zwierząt: pełen... Joanna K. Mirek i Dominika - ocena (1) Pan Tomasz cudowny czlowiek wspaniały lekarz.Wiedza,doswiadczenie,empatia dla... Mirek i Dominika Iza - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Dominikę za jej cudowne podejście do zwierzaków... Iza Ola - ocena (1) Polecając Panią Doktor, a szczerze polecam jej usługi wszystkim miłośnikom... Ola