Krzysztof - ocena (1) B.dobre podejście do zwierząt Krzysztof Andrzej - ocena (1) Super poważne zabiegi w 2024 bardzo jestem zadowolony i piesek ozdrowiał Andrzej Vivo - ocena (1) Obsluga na najwyzszym poziomie Vivo
An - ocena (1) Fajny facet, specyficzny ale na plus do tego nie zdziera kasy! An Marika - ocena (1) Najlepsi weterynarze jakich udało mi się spotkać ! Zawsze trafna diagnoza,... Marika Michal - ocena (2) Nie polecam jeśli zależy wam na życiu swojego zwierzaka Michal Piotr - ocena (1) Pomocny profesjonalny Piotr Jaccc - ocena (1) Pies pod stałą opieką. Bardzo miła i profesjonalna obsługa weterynaryjna. Jaccc Sun - ocena (1) Pan Doktor troskliwie opiekuje się moimi psami i kotem już długi czas.... Sun Iwona Baran - ocena (1) Przez wiele lat doktorzy z gabinetu Reksio opiekowali się moimi psami i... Iwona Baran M. - ocena (1) Bardzo dobry gabinet. Korzystam od lat M. Wiesława Sokólska - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta oraz właściciela, korzystam z usług od... Wiesława Sokólska bhp@7szmw.pl - ocena (1) Bardzo dobra opieka , przyjazna atmosfera dla zwierząt i ich opiekunów bhp@7szmw.pl Karolina - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i z wielkim sercem do zwierząt. Najlepsi! Karolina Paweł - ocena (1) Najlepsi w pobliżu Paweł Aleksandra - ocena (1) Leczę tam moje zwierzęta już od kilku lat i złego słowa nie mogę powiedzieć.... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Cały personel cudowny. Kociaki zaopiekowanie na każdym etapie leczenia. Pełne... Katarzyna ag4tka - ocena (1) Lepszego Nieznajdziecie ! Doktor Tomek na pierwszym miejscu stawia dobro... ag4tka Beatach. - ocena (1) Od lat chodzę z psami do dr Tomka. Jesteśmy wdzięczni za pomoc i profesjonalizm. Beatach. J.G - ocena (1) Cudowne podejście do często wystraszonych zwierząt jak również do... J.G