Agnieszka - ocena (1) Wspaniali, profesjonalni weterynarze, widać, że kochają zwierzęta i chcą dla... Agnieszka Hermionka - ocena (1) Kompetentni i mili lekarze dla zwierząt. W każdym przypadku widać miłość dla... Hermionka Pingwin - ocena (1) Najlepsza ever ️ Pingwin
ANKO - ocena (1) Bardzo kompetentny, super podejście do zwierzaków, lekarz z powołania- polecam ANKO ARKO - ocena (1) Empatyczny, kompetentny, super podejście do zwierzaków ARKO pleban - ocena (1) chodzę z psem i drugim kotem, pani Przyjemska nigdy nie powiedziała - ten typ... pleban biuro ochrony środowiska - ocena (1) Szanowna Pani Doktor bo tak należy się według mnie zwracać do lekarza... biuro ochrony środowiska P.M. - ocena (1) Państwo Ciszewscy specjaliści w swojej dziedzinie,polecam kto chce się... P.M. Justyna - ocena (2) Serdecznie polecam! Od kilku lat leczę tu regularnie moje dwa schorowane... Justyna Sylwia P - ocena (1) Chodzimy z naszym kotkiem do filli w Pruszczu Gdańskim. Świetne podejście do... Sylwia P Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm Ania Joolli - ocena (1) Wspaniałe podejście do zwierząt - lekarz, który zanim zleci miliony zbędnych... Joolli Iwona K - ocena (1) Dr.Dolittle naszych czasow, niesamowity czlowiek, ogromna wiedza, nie ma... Iwona K Sandra - ocena (1) Pan Tomek to najlepszy weterynarz na jakiego trafiliśmy. Leczy wszystkie... Sandra Ange - ocena (1) Pani Sara, cudowny człowiek z podejściem do psów nasza psiunia mimo iż boi... Ange Panda - ocena (1) Dr Słowikowski najlepszy ever. Zawsze sympatyczny i zażartuje a z drugiej... Panda Robert - ocena (1) Pan Jarosław i Pan Piotr są super Robert Mirella - ocena (1) Najbardziej empatyczny weterynarz na jakiego trafiłam Mirella Patrycja - ocena (1) Swoje zwierzaki leczę u dr. Sujkowskiego od ponad 20lat, najlepszy weterynarz Patrycja Karol - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec Karol