Weterynarze z powołania

z czystym sumieniem mogę polecić klinikę dr. Popławskiego i Borcowskiego. Zarówno obaj Panowie jak i dr. Dzięcioł cierpliwie i rzeczowo tłumaczą, z sercem zajeli się zarówno moim kotem, którego wydarli smierci jak i moimi dwoma suniami. Ceny przystępne (miałam nawet znizki na dyżurach w dni swiąteczne), badanie dokładne bez pospiechu. Mieszkamy poza Trójmiastem i zqawsze gdy jest problem jedziemy do tej kliniki choc mamy bliżej inne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Weterynarze z powołania

zgadzam się z poprzednią opinią; dodam, że dr Sebastian Domański jest także weterynarzem z powołanie, czego udowodnił zajmując się naszym kotkiem; przychodnia jak najbardziej godna polecenia, wszyscy są bardzo uprzejmi i pomocni (zaczynając od rejestracji); w poczekalni, szczególnie po południu, jest wielu pacjentów jednak panowie doktorzy poświęcają dużo czasu zwierzętom i ich właścicielom, nie ma poczucia pośpiechu i napięcia; między sobą rozmawiają przyciszonym, spokojnym głosem; ma się wrażenie, że pacjenci i ich właściciele są najważniejsi w tym miejscu; ceny z pewnością warte profesjonalnej opieki; klinika dobrze wyposażona, bardzo czysta; dobrze, że tam trafiłam z moim kotkiem;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0