Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Bozena M - ocena (1) Pani doktor Anna W szybko i sprawnie udzieliła pomocy mojemu mopsikowi Pomimo... Bozena M Bożena - ocena (1) W sobotę wielkanocną moja suka miała w przychodni zszytą rankę pomiędzy... Bożena Iga - ocena (1) Znieczulica i brak profesjonalizmu . Iga
Aga - ocena (1) Przychodnia ma swoje plusy i minusy. Plusem są godziny otwarcia, 7 dni w... Aga Kasia - opinia (1) U mojego psa podejrzewano dysplazję. Polecono mi tę klinikę, z uwagi na... Kasia Wicked - opinia (1) Byliśmy z naszym pieskiem w grudniu 2021 r. Była to sobota, nasz weterynarz... Wicked Iz - opinia (1) przemiła i bardzo pomocna, młoda Pani Marta na recepcji w długich blond... Iz Właścicielka psa - opinia (1) No cóż, jeżeli Wasze zwierzę jest na prawdę chore, radzę unikać. Może nie... Właścicielka psa Magda - opinia (1) Lekarze ratowali mojego psa. Empatyczni, tłumaczyli wszystko dokładnie.... Magda okurary - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie, mili i pomocni lekarze. okurary Zszokowana klientka - opinia (1) Jedna z Pań pracujących w rejestracji w rozmowie ze mną podniosła głos ..... Zszokowana klientka Stanisława - opinia (1) Wspaniała klinika. Przyjechaliśmy w niedziele z psem kwalifikującym się do... Stanisława Beata - opinia (1) Byłam raz, wizyta umówiona wcześniej,wywiad ortopedyczny i rtg. Pani w... Beata Maryna Hammershmidt - opinia (1) Polecam. Tu zajmą się twoim pupilem profesjonalnie.Mój pies mówi, że to są... Maryna Hammershmidt Aneta - opinia (1) Uczęszczaliśmy z naszym psem do Lecznicy przez kilka miesięcy. Miał... Aneta Halina - opinia (1) Wspaniali Specjaliści z pasją. Wielokrotnie pomogli moim czworonożnym... Halina Wioleta Pruszyńska - opinia (1) Zawsze można liczyć na pomoc i właściwą diagonozę, równocześnie na empatyczne... Wioleta Pruszyńska Piotr - opinia (1) Perfekt pełny profesjonalizm i empatia Piotr Stała klientka - opinia (1) Ciepli i sumienni lekarze i lekarki, pełni poświęcenia i z profesjonalnym... Stała klientka AP - opinia (1) Doktor Tadeusz jest mega. Od lat opiekuje się naszą Sunią. Ceny rozsądne. AP