Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Zawsze wdzięczna (1) Przez mój dom przewinęło się i przewija sporo zwierząt, zarówno takich... Anna P. Polecam (1) Polecam, gdyby nie szybka interwencja o godzinie 23;30 moja szynszyla by nie... Agnieszka Obsługa nocna 3 pacjentów prze 1 lekarza (1) Nie polecam tej lecznicy ponieważ liczy się tam szmal a nie zwierze.Dziwie... Kociara
BARDZO POLECAM! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu chirurgowi z przychodni ( niestety nie... Magda Dostępni profesjonaliści, ale... (1) Polecam tę przychodnię ze względu na to, że działa 24h i zdecydowana... Marcin Wata PODZIĘKOWANIA CD (1) Szczególne podziękowania dla wspaniałej Pani Joli. Pani Jolu zawsze mogliśmy... Dorota Waleszczyńska PODZIĘKOWANIA (2) W tym wyjątkowym dniu Bożego Narodzenia składam ogromne podziękowania za... Dorota Waleszczyńska Polecam! (1) Gorąco polecam przychodnię, szczególnie dr Popławskiego. Traktuje zwierzęta z... A. Polecam !!! (1) Polecam oczywiscie doswiadczonych wlascicieli kliniki, doktora Borcowskiego... N Doktor Sebastian Domański, właściwy człowiek na właściwym miejscu. (1) W sobotę wieczorem przyjechałam z kotem do tej lecznicy, trafiłam do niej z... Joanna Syrek Rewelacja (1) W sobotę około godziny 22 pojawiliśmy się z psem w lecznicy. Dr.Michał... Marcin Dr.Michał Dzięcioł, pełen profesjonalnizm - Polecam:) (2) Wczoraj w nocy o godzinie 2 pojechałam z moją sunią po pomoc do przychodni.... EWA Podziękowanie. (1) Wczoraj podjęłam trudną decyzję o uśpieniu mojej ukochanej , chorej suczki.... Dorota Nie polecam - z dużym ryzykiem... (2) Wyposażenie lecznicy b. dobre. Lecz cóż z tego skoro jeden z weterynarzy p.... Zawiedziony pomoc w środku nocy (1) Wczoraj w nocy, udałam się z psem z wysoką gorączką po pomoc do przychodni,... j.a. a.k - opinia (1) Osobiście niestety, nie jestem zadowolona z usług tej przychodni... a.k Polecam. (1) Wczoraj trafiłam do kliniki z chorym szczurem. Pan doktor zbadał zwierzaka,... Aleksandra Rewelacyjni lekarze (1) Wielokrotnie ratowali życie moim kotom ktoś mógłby powiedzieć to tylko "koty"... Wdzięczna "właścicielka" kotów Świetny zespół oprócz jednej osoby... (5) ...która psuje wizerunek całej lecznicy. Rewelacyjna lecznica za wyjątkiem... es Dorota - opinia (1) Polecam.Lekarze kompetentni i oddani.Uratowali naszego psa który po błędnej... Dorota