Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

ludzie którym mogę zaufać (1) Moja psiunia była u 2 weterynarzy w innych lecznicach i o mały włos nie... Iwona Polecalam ale pogorszylo się (4) Od pewnego czasu mimo wieloletniego korzystania z pomocy kliniki mam mieszane... Mira Jrdna z pan z recepcji do wymiany . (1) Lekarze bardzo profesjonalni i dokładni. Co do tego nie ma wątpliwości.... Joanna
Świetny zespół (1) Bardzo dobry i profesjonalny zespół. Polecam tą całodobowa przychodnię. Jakub Suczka przyjęta w nocy z 5 na 6 listopada pozdrawia. (1) Dr. Dzięcioł bardzo dziękuję za wyśmianie mnie, nazwanie nadopiekuńczą, która... Właścicielka Fiory Super (1) Zarówno ja jak i moj Staffik jesteśmy zadowoleni, pies mial uraz poduszki... Tomasz Polecam (1) Polecam Pana Michała Wachulik, profesjonalne podejście, pełen serdeczności,... Kromka- Bokserka Panowie lekarze OK. Jedna z Pań Tragedia!! (1) Na początku kiedy zaczęłam uczęszczać do tej kliniki nie miałam większych... Karolina kotek stivi uratowany przed śmiercią (1) Przyjechałam z kotkiem grubo po północy kotek jest chory na serduszko w domu... WERONIKA I KAMIL Szkoda słów (1) Przychodnia trzyma poziom, Panowie rownież, ale kobieta w "recepcji" to jakiś... Agnieszka polecam (1) Szczególnie polecam lek.wet. Michała Dzięcioła.Bardzo dobry i empatyczny... Joanna Rewelacyjni lekarze zwłaszcza dr. Domański (1) Trzy lata temu trafiliśmy do leczniczy z bardzo chorym buldogiem angielskim -... Agnieszka Ewa - opinia (1) Jeszcze nigdy tyle nie zapłaciłam za wizytę.W Gdyni za identyczną sytuację z... Ewa warto zaufać (1) Mamy 4 psy i to sportowe, więc często coś się u nas dzieje. Z tych bardziej... Piotr nocna pomoc (1) fachowa i miła pomoc przy porodzie :) Krzysztof Zdecydowanie polecam (1) Chodzę ze swoimi zwierzakami od 3 lat do dr.Popławskiego jestem bardzo... Gosia Super opieka! Dziekujemy (1) Bylismy w piatek 13 stycznia u dr Artura Ławeckiego z naszym czekoladowym... DB Pan Doktor Borcowski jak zawsze na medal :) (1) Zwierzak jak i właścicielka bardzo zadowolona :) Mój kochany króliczek... Ania Fachowa pomoc? Bzdura (1) Od poczatku: przygarnelismy niechcianego szczeniaka w wieku 4 tygodni. Od... Adrian Zażalenie (2) Pragnę podzielić się też nie przychylnym komentarzem dotyczącym lecznicy... Jola