Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

MASAKRA.ZDECYDOWANIE ODRADZAM. (2) Witam. Nie będę się długo rozpisywał.Byłem w tym miejscu z chorym... Tomasz NIE POLECAM (2) nie ten lekarz dobry tylko ten który pomoże, niestety mojemu kotu nie... Barbara Polecam (1) Bardzo gorąco polecam tą lecznice,bardzo fachowa obsługa a szczególnie dr... Krzysztof
Brutus (2) Chcę bardzo podziekować lekarza z tego zakładu za pomoc mojemu psu bardzo... Bruyus Wydane pieniądze i brak diagnozy (3) Mój piesek kulał i wybrałam się do tej lecznicy, czytając wcześniej opinie na... Ewa OCENA DOTYCZY p. SEBASTIANA DOMAŃSKIEGO (3) p. Sebastian Domański odbiega poziomem od pozostałego personelu lekarskiego.... Iwona Nie ma lepszej lecznicy!! (1) Fachowa i miła obsługa, konkretne wyposażenie, dobre ceny;) plusem jest tez... Awaria Keisimek przed operacją (1) Troskliwa opieka I zrozumienie. Płatnośc nie była najważniejsza a przede... Dariusz Podfigurny Leczyłem tam królika z chorąż łapką łapką (2) Królik miał chorą łapke . Za prześwietlenie i założenie usztywnienia, które... PKS POLECAM (1) Gorąco polecam! Po pierwsze - ludzie, po drugie - wspaniali specjaliści, z... Magda M Polecam! (1) Chodzę do tej lecznicy ze swoim kotem od lat. Kotek niestety przewlekle... Olla Polecam (1) Profesjonalna i troskliwa opieka. Szczególnie polecam lek.wet. Michała... Kasia zdecydowanie polecam tą przychodnię (1) Trafiliśmy przypadkiem na dyżur weekendowy i zostaliśmy tam z każdym... lucky Uratowane życie. (3) Wiem, że powinnam dawno temu napisać opinię ale jakoś nie miałam do tego... Krystyna Vartamian serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam. Szybko, miło, fachowo. Szybciutko wyleczyli moją królicę... ... ładnie odnowiona przychodnia (1) W przychodni elegancko, przyjął nas młody pan, bardzo spokojny i sympatyczny,... kocia mama Leczenie psa (1) Weterynarzy których ze świecą szukać naprawdę ja bardzo polecam wszystkim... Ania i Bunia Gorąca prośba o szczerość, o szacunek dla naszych zwierząt, nie piszcie nieprawdziwych komentarzy (6) Ludzie, błagam Was, nie wpisujcie fałszywych komentarzy, że niby super i... Mariusz T. Pola - opinia (1) Jest to zdecydowanie jedyne takie miejsce gdzie można swoje zwierzątko w... Pola Zdrowy PAKO (1) Naszą przygodę z kliniką zaczęliśmy dwa dni po przybyciu do domku PAKA... AJ