Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

eska - opinia (1) Pan Popławski to nasz wet od dawna - leczy nam psy, koty, dzikie koty,... eska POLECAM (1) Ja jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez weterynarzy z tej... Dorka Ania - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza. Prawdopodobnie pracują tam dwaj Panowie więc... Ania
super! (1) mam jednego weta blisko domu ale jak sie okazuje nadaje sie on tylko do... lil Nie polecam (1) Byłam z chorą świnką morską, aby zweryfikować diagnozę pierwszej weterynarz.... bjetris super weterynarze (1) Ja rowniez jestem stala klientka tej lecznicy, a raczej moj pies. Chodze tam... Snupi Ocena negatywna (1) Zgłośilismy się z naszym 2 letnim pieskiem Shi Tzu do gabinetu w niedzielę... Ryszard Szypulewski super ludzie (1) Byliśmy z naszą suczką w tej przychodni dopiero dwa razy, u dwóch różnych... markofix(k) Najlepszy weterynarz (1) Chodzę tam ze swoim psem. Weterynarze są bardzo mili zarówno dla mnie, jak i... cleo14 Lekarz z powołania (1) Gorąco polecam tę przychodnię, chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego - z... Halina Super! (1) Od kilku lar korzystam z tej przychodni, najpierw z królikiem a teraz z psem.... Ada Polecam (1) 3 razy miałem okazję skorzystać z usług przychodni. Dwa razy w nocy. Moj... uki Prawie z kartą stałego klienta:) (1) Mam sporo zwierząt (psy, koty), dlatego dość często zdarza mi się korzystać... Anka Mirka M. - opinia (1) W środku nocy, w weekend, przywiozłam kotkę z ropomaciczem. Natychmiast... Mirka M. Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dostępność 24h/dobę, trafne diagnozy i... Kasia