Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Profesjonalnie, po ludzku i bez pośpiechu (1) Jestem niezmiernie wdzięczna panu dr Sebastianowi Domańskiemu za to, że... Jolanta Kryda Znakomity zespół (1) Wielkie podziękowania i wyrazy uznania dla zespołu lekarskiego : dr... Ira ... (1) Przestrzegam przed Panem "dr" Ławeckim !!!,który ma tam dyżury... sk
Skrajny nieprofesjonalizm (2) Zdecydowanie odradzam leczenie u Pana Laweckiego. Pan Artur jako jedna z... Monika Anka - opinia (1) super obsluga i naprawde sensowny doktor - taki z podejsciem do zwierzat,... Anka fachowa pomoc o godz.06.30 (1) podziękowanie właścicielka kotki zosi Podziękowanie (1) Bardzo dziękuję za pomoc dr.Borcowskiemu ,za ratowanie mojej kotki. właścicielka kotki Zosi ŚWIETNA KLINIKA DLA ZWIERZĄT (1) Polecam każdemu tą klinikę , dzisiaj po raz kolejny Lekarze dali z siebie... Olga Sykut ropucha - opinia (1) Bardzo polecam! Dr Popławski jest doskonałym specjalistą. ropucha Polecam!!! (1) Byliśmy z naszym 8 tygodniowym szczeniakiem u doktora Borcowskiego - fachowa... Padre Zdecydowanie polecam! (1) W tej przychodni zdecydowanie ufa się lekarzom weterynarii. Uważam psa za... Julia uśpienie pieska (1) właśnie w tym gabinecie dziś musiałam usypać pieska , choć nadal cierpię to... Asia Weterynarz który nie tylko leczy (1) Dr Popławski jest lekarzem który w pupilu widzi nie tylko chore zwierzę ale... tuguli Polecam dr Popławskiego (1) Trafiliśmy do dr Popławskiego jako do trzeciego weterynarza z naszym... :) Dr Popławski - wspanialy lekarz , cierpliwy człowiek! (1) Do dr Popławskiego trafilismy kilka lat temu i nie wyobrażam sobie że... Megusta Uważna opieka. (1) Kot po wypadku, sprawnie, fachowo i delikatnie zaopiniowany. Miło wiedzieć,... NormalsSopot Z całą pewnością i z czystym sumieniem polecam DR. TADEUSZA POPŁAWSKIEGO (1) Zgłosiliśmy się do lecznicy na Ul.Potokowej z kleszczem przywleczonym przez... ema NIE! NIE! NIE! (2) Zdecydowanie nie polecam i odradzam wizyty u dr POPŁAWSKIEGO. SKANDALICZNE... Kamila Szczerze polecam!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u lek.wet. Pana Dzieciola. Nie spotkalam... Izabela Dr Poplawski - TAAK, Borcowski ?! NIEE!!!! (2) Dr Poplawskiego polecę każdemu z ręką na sercu, w każdej sytuacji gdy inni... Marzena