Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

POLECAM z czystym sercem !!! (1) Każdy w weterynarzy tam pracujących ma ogromne serce do zwierząt, wita się z... zadowolona Bardzo drogo (1) Gabinet wyposażony na najwyższym poziomie, opieka bardzo miła fachowa.... Modest Serdecznie polecam!! (2) Z kolejnym psem też przychodzimy tutaj. Uśmiech panów na nasz... vega_bw
Zdecydowanie polecam- profesjonalna i bardzo miła opieka. (1) Polecam przychodnię, na pewno jako pogotowie. Byliśmy z kotką przed północą.... Kasia W. Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, lekarze są fantastyczni i niedrodzy :) A co... Justyna Bardzo Profesjonalni-Polecam:) (1) Klinika wspaniała. Lekarze-pełen profesjonalizm, wgłębiają się w stan... ana Wspaniała Klinika (1) Polecam tę klinikę - bardzo przyjaźni lekarze, kompetencja i troska, także... RB :) (1) Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia.... Ania :) (1) Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia.... Ania Bardzo sumienna obbsługa... (1) miła i z uwagą zarówno dla pacjenta jak i właściciela. Jakość i wyposażenie... Monika R Kiara bokserka (1) Gorąco polecam,na początek podziękowania dla dr Sebastiana który uratował... Kiara jokko - opinia (1) Lekarze z Bitwy Oliwskiej dwa tygodnie walczyli o życie mojego psa, a gdy nic... jokko Profesjonalizm, wysoka kultura i zaangażowanie (1) Nigdzie do tej pory nie potraktowano nas w ten sposób. Wielkie brawa i... Agnieszka Polecam dr Ławeckiego (1) Podczas weekendu mój pies - lablador doznał urazu barku. Pan dr szczegółowo... monika Podziękowania dla Dr Artura Ławeckiego (1) Panie doktorze dopiero teraz po 5 tygodniach gdy mój kochany piesek Kacperek... Iwona T. Popławski - najlepszy wet (1) Po wizytach u innych weterynarzy rada była jedna: uśpić, przy czym... M Polecam ten Gabinet (1) Chodze do tego gabinetu z moimi "ciapkamj" od lat j nie zamienie Ich na... Miczi Nie polecam (1) Po wielu latach odwiedziłam ponownie przychodnię na Bitwy Oliwskiej w związku... K Kolejna operacja mojej jamniczki i kolejny sukces kliniki (1) Profesjonalna obsługa,jakość usług na 6 szczególne podziękowania dla doktora... Urszula G. Weterynarze z powołania (2) z czystym sumieniem mogę polecić klinikę dr. Popławskiego i Borcowskiego.... starter1