Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 28

Monika Antkowiak - opinia (1) Bardzo polecam klinikę. Trafiliśmy w nagłej, niespodziewanej sprawie, z... Monika Antkowiak Dora - opinia (1) Byłam dziś z kotem na wizycie. Doktor zajrzał do uszu, osłuchał, nic nie... Dora Katarzyna Wiernicka - opinia (1) Dr Tadeusz Popławski wspaniały człowiek ,wybitny specjalista z wielkim sercem... Katarzyna Wiernicka
Magdalena - opinia (3) 14 kwietnia byłam umówiona na wizytę w związku z faktem, że dzień wcześniej... Magdalena Polecam z całego serca! - opinia (1) Fantastyczne podejście zarówno do właściciela jak i pacjenta. Wszystko... Polecam z całego serca! Beata - opinia (1) Będąc wczoraj przed 14:00 na badaniu które wykazało ropomacicze plus leki... Beata Joanna - opinia (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi przychodni weterynaryjnej a w... Joanna Jarosław stąsiek - opinia (1) Niestety zawiodłem się totalnie na tej firmie. Mój pies całą ciąże był... Jarosław stąsiek Fantastyczni lekarze, profesjonalni i życzliwi (4) Diagnoza (zapalenie trzustki u psa) i leczenie w pełni profesjonalne. Wszyscy... marei Profesjonalizm (1) Fachowo i szybko. Panie w recepcji jak najbardziej wporządku :) Kocitata Lekarze ok, recepcja do wymiany (1) Poziom przychodni i kompetencji lekarzy porównywalny do innych tego typu... Marta Nie polecam (1) Bardzo niesympatyczna Pani recepcjonistka ,czekalem na wizytą do doktora... Ryszard Dziękuje Paniom recepcjonistkom - tak trzymać :-) (1) Moja opinia o Paniach recepcjonistkach jest zgoła odmienna od niektórych tu... annelein Pełen pofesjonalizm plus przemiła atmosfera (1) Byłam ponownie z moją suczką ,na badaniach kontrolnych między innymi krwi itd... Katarzyna Wiernicka Polecam!! (1) Witam, Przychodzę tu z moim kotem Milusiem od wielu lat. Lekarze, obsługa... Małgorzata S. Nie polecam (1) Odradzam ze wzgledu na pozbawioną empati i serca do zwierzat panią... E.C. Niemila Pani recepjonistka (1) Arogancja, ignorancja, niekompetancja w rozwiazaniu problemu. Mam ogromny... Iwona Nie mam zdania (1) Słaba obsługa pacjenta .Niestety, nie miła rejestracja (pani w ciemnych... Marta Kotka Samcia (1) Bardzo dziękuję wszystkim lekarzom z tej przychodni za pomoc i opiekę nad... Beata Sekuła Dziękuję (1) W pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych byłam z kotkiem. Dziękuję że mogłam tam... Ulla