a.k - opinia
Osobiście niestety, nie jestem zadowolona z usług tej przychodni weterynaryjnej. Jakiś czas temu trafiłam tam z pieskiem który przechodził zatrucie pokarmowe jako że był to weekend a piesek był parotygodniowy postanowiłam nie czekać aż otworzą moją przychodnię i udałam się do tej. Na miejscu przywitał mnie trochę znudzony lub zmęczony pan doktor który po krótkich oględzinach stwierdził co wyżej i zaaplikował psu serię zastrzyków nie koniecznie tłumacząc co i jak. Cena prawie przewróciła mnie z nóg ale cóż myślałam ze tak trzeba, pan doktor poprosił o przyjscie następnego dnia. Na drugi dzień sytuacja sie powtórzyła zapłaciłam krocie nie wiedząc do końca za co a na każde moje pytanie pan doktor wywalał oczami. Jakie było moje zaskoczenie gdy miesiąc pozniej przy rutynowej wizycie w swojej przychodni okazało się że leczenie mojego psa miało być kontynuowane przez tydzień. Nikt mnie o tym nie poinformował, całe szczęcie pies na tym nie ucierpiał ale dla mnie to oburzające ni jestem lekarzem nie musze sie znać dlatego tam poszłam. W dodatku w swojej przychodni zapłaciłabym za całe leczenie mniej niż za jedną wizytę w tej przychodni. Ogólnie nie polecam