nie polecam (2) Bilet wykupiony, wyłożony w kokpicie samochodu. Po powrocie do samochodu... Darek Beznadzieja (1) Zdecydowanie odradzam. Parkomaty niesprawne. Po wrzuceniu kwoty na 24h, ekran... Plażowicz Nie warto (2) Spóźniłem się może parę minut moja dziewczyna zasłabła na plaży przecież jej... Mateusz
zarąbisty kontroler 97 (1) Bardzo fajny parking. Dużo miejsca nie ma problemu z kupnem biletu. Obsługa... Zuzanka Wiparking (1) Bardzo fajny parking. Dużo miejsca nie ma problemu z kupnem biletu. Obsługa... Zuzanka Doskonały parking (1) Nie mogłam kupić biletu ponieważ nie wiedziałam jak, ale przystojny kontroler... Danusia Beznadzieja!!! (1) Spoznilam sie 3 minutki (bieglam wrecz na parking), a Ci juz czekali, bo... oburzona gdańszczanka Masakra (2) Nieoznakowany pracownik parkingu tylko biega i nakłada mandaty minutę po... Jan PUŁAPKA (2) Parkomaty są nieprzyjazne dla klienta większość klientów nie radzi sobie z... Upolowany Stanisław Omijać (2) Omijać wielkim łukiem!! Ogołocona z kasy! Masakra (1) Opłaciłem parking przy ul. Lawendowej do godz. 17:00, a już o godz. 17:11... REAL Żenada (1) wystawiony mandat gdy opłaca się bilet w parkometrze. Brak informacji ze w... M.l Nie polecam tego parkingu (2) Proszę uważać na ten parking gdy szybko wystawiają bardzo wysoką opłatę... Tadeusz Stare miasto (3) Fajny parking średnia obsługa, szkoda że nie ma płatności kartą ale tak jest... Bartek polecam (6) duży monitorowany plac, na którym zawsze znajdzie się wolne miejsce Mat To nie parking tylko pułpka na kierowców (3) Omijajcie szerokim łukiem ten parking,chyba że lubicie płacić 180 zł, czekają... Anty Wi ... (2) Przyjmuje tylko monety, stawki w soboty, niedziele i święta są rzeźnickie.... Kierowca Ninja (2) Nie wiem skąd, nie wiem jak ale minutę po przekroczeniu czasu parkowania już... Monkeymoo kara za parkowanie (2) 16.04.2016 niedziela- Śwęta Wielkanocne !!! Przyjechałem z Gdyni na mszę. do... Roman Polecam omijać (2) Ja w czasie jednego postoju zarobiłem dwa zawiadomienia o obowiązku... podwójny szczęściarz