Wiązanki Ślubne...

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Poszukuję dobrą kwiaciarnię we Wrzeszczu i okolicach.

z góry dziękuję :o)
A.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiązanki Ślubne...

jedna kwiaciarnia jest przy grunwaldzkiej koło delikatesów zatoka - nazywa się chyba Maciejka :) i znam jeszcze kwiaciarnię Złocień na ulicy srebrniki :) był już tu wątek o kwiaciarniach :)

Złocien ma tez swoją kwiaciarnię na morenie obok KFC, bardzo duzy wybór kwiatów, dostałam z tamtąd ostatnio na walentynki kwiatki...przeslicznie zrobione. Slubną tez mam juz tam upatrzoną z tajlandzkich zielonych storczyków.

Maciejki tej we Wrzeszcu nie polecam, obsługa jeszcze jak za komuny ;) zero profesjonalizu, z zewnątrz wygląda swietnie i dlatego tam weszłam ale ... szybko wyszłam, jak zobaczyłam jak Panie obsługują klientów ;) z wielką łaską ;)

Ja korzystałam z usług kwiaciarni na Ujeściskach ale przywieźli wszystko na miejsce, tak jak chcieliśmy.

moja ulubiona kwiaciarnie to ANNA na Partyzantów :)
Z tamtej kwiaciarni pochodziła moja zaręczynowa wiązaneczka :)

Gorąco polecam kwiaciarnię na przeciwko straży pożarnej we Wrzeszczu. Mieści się na terenie małego ryneczku. Robią piękne wiązanki ślubne i nie tylko :). My zamówiliśmy też kwiaty dla rodziców (dwa kosze pełne róż), wiazankę dla świadkowej, trzy butonierki i kwiatki do wpięcia we włosy i za wszystko zapłaciliśmy w granicy 200 zł.

Aniu a możesz bardziej przybliżyć gdzie znajduje sie ta kwiaciarnia?? Jakoś straży pożarnej we Wrzeszczu nie kojarzę. hmmm............

ILE KOSZTUJE TAKA WIAZANKA?

Nie potrafię bardziej przyblizyć tego miejsca bo nie z bardzo znam nazwy ulic. Jak traficie pod straz pozarna we wrzeszczu (jest tylko jedna) to na przeciwko jest malutki ryneczek (drewniane budy). W jednej z takich bud mieści sie kwiaciarnia - zaraz na początku.

Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul. Partyzantów, prawie naprzeciwko "parku". Jest tam niedaleko księgarnia językowa o ile jeszcze jest :o) Moja koleżanka też tam zamawiala kwiaty (także serce z róż na samochód) i była bardzo zadowolona, podobno tanio. :o)

shella napisał(a):

> Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul. Partyzantów,
> prawie naprzeciwko "parku".

> Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul.Sosnowej prostopadlej do Partyzantow ,Sosnowa lezy w przedluzeniu parku

user'ku dzieki za sprostowanie :o) ...bylam blisko ;O)

Moge ci polecić kwiaciarnie w Gdańsku Mały Park na ul Grobla III. Mój bukiet był z tej kwiaciarni i wiązanka na samochód. Wiazanki ślubne są od 150 zł a na samochód od 100 zł. Polecam

A ja nie wiem do jakiego wątku to przykleić, ale nie wiedziałam, że jest tyle pięknych gatunków róż :)
dolce vita
image
advance
image
alliance
image
prima donna
image

więcej na stronie
http://www.jmpflowers.pl/

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...