Re: Wichrowe wzgórza - Chmielno
Witajcie!!
Ja już jestem po całym stresiku :)
Jak najbardziej polecam Wichrowe Wzgórza w Chmielnie.
Pod każdym względem PROFESJONALIŚCI!! Ja sama pracuje "w branży" i na pewno zauważałam więcej.... Wesele mieliśmy w lipcu, także pogoda kooooszmar - 35 stopni, ale daliśmy radę. Ślub również w Chmielnie i powiem szczerze że jest bardzo dobre rozwiązanie, co prawda ksiądz nie jest zbytnio milutki ale dało radę się z nim dogadać.
Nie wyobrażam sobie ślubu w Gdańsku i ciągania tych gości, w tych korkach.... My rozwiązaliśmy to w ten sposób, że goście mogli zajmować pokoje od 14, ślub był na 16.30 więc każdy miał czas się odświeżyć, przygotować i stawić na czas pod kościołem.... a tak to tylko stres że nie dojadą wszyscy na czas.
Ale wracając do tematu Wichrowego - jeszcze raz polecam.
Jedzonko pyszne, obsługa świetna!! Reagowali na każde życzenia gości - kawa parzona, kawa rozpuszczalna, ciepły rosołek o 1 w nocy.... bez żadnego problemu. A INDYK - powinien być założony osobny wątek - MISTRZOSTWO ŚWIATA!! Akurat mam w rodzinie kilku kucharzy, więc wiem o czym mówię - ale tak na serio dziewczyny to ja nie byłam w stanie prawie nic zjeść (spróbowałam rosołku i indyczka a resztę potraw próbowałam na poprawinach - taki miałam żołądek ściśnięty). Jeżeli chodzi o dekorację to ja miałam wszystko w bieli - i wyszło bardzo elegancko. Dodatkowo zamawiałam pokrowce - firma DEKORI - POLECAM. sami przyjechali założyli, w niedziele wieczorem zabrali i zero problemu. Kwiaty też białe, bez żadnych kolorów - ta sala i tak ma bogatą kolorystykę. Na fotki czekam, ale jak byście chciały rady, pomocy to piszcie :) nasi goście porozjeżdżali się dopiero w poniedziałek - TAK IM SIĘ PODOBAŁO :)
0
0