Profesjonalizm. (1) Korzystałem z usług pana Marka z firmy Heavyone przy reklamie naszego... Marek Bąk Polecam usługi tego Państwa (1) Zdjęcia jakie zrobili dla mnie to, to czego potrzebowałam, znają się na... Marian SZ. filmowanie (1) Właśnie takiej osoby szukaliśmy do filmowania naszego wesela. Powiedziano nam... Magdalena
Jesteśmy na TAK:) (1) Na początku nie chcieliśmy mieć kamerzysty na naszym ślubie i weselu, ale na... Basia i Mateusz:) :) (1) Można by pisać i pisać o pozytywach współpracy z Sebastianem, ale postaram... Mateusz kamerzysta godny polecenia (1) Tyle pozytywnych opinii, ja też jedną dodam od siebie. Studioamor to nie... Marta filmowanie studio amor (1) Pełna obaw o filmowanie naszego wesela, po tym jak jedna z chodliwych firm... Kasik Chcecie mieć cudowny film i przepiękne zdjęcia, wybierzcie tę firmę! (1) Serdecznie polecamy narzeczonym firmę "Magrys".Jesteśmy w pozytywnym szoku,... Ania i Patryk filmowanie studioamor (1) Nie wiem kto by miał tyle cierpliwości do naszych pomysłów. Pozmienialiśmy... Ola i Michał filmowanie - studioamor (1) Z czystym sumieniem mogę polecić p. Sebastiana, profesjonalizm pod każdym... Radek polecam www.studioamor.pl (3) ... a czemu by nie, poszliśmy z narzeczonym zobaczyć co mają do zaoferowania... Monika i Darek filmowanie studioamor (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego filmu, tak samo zresztą jak nasi goście... Monika POLECAM (1) Kamerzysta odpowiedzialny, rzetelny i sumienny. Kamil Zdecydowanie nie polecam (1) Na wstępnej rozmowie wyszliśmy pod dużym wrażeniem zaprezentowanych filmów... Paweł Wyjątkowy film (1) Widziałam wiele filmów ślubnych. Film wykonany przez studio Art-Video... Emilia Wańke