Super, szybka , profesionalna obsluga (1) Z Fusion8media, pracowalo mi sie szybko I na temat. Pan Jakub prowadzi swoje... . Współpraca z Wojtkiem była prawdziwą przyjemnością! (1) Dziękujemy Wojtkowi za wspaniały film w którym widać ciężką pracę jaką... Kamila i MIchał Kulewitz Gorąco polecamy! (1) Przyjechaliśmy specjalnie z łodzi, żeby skorzystać z usług Press Play Film i... Bartek
UWAGA! (1) UWAGA! Sama firma jak i pośrednicy z nią współpracujący, szef HeavyOne i... dobrzewiedząc KURS (1) Byłem na kursie u Pana Wojtka i mimo 20 godzin nauki sporo się nauczyłem :)... Maro Godny polecenia (1) Studio 340 poleciła mi znajoma i nie zawiodłam się.Profesjonalny... Katarzyna K Świetny fotogaf (1) Mieliśmy okazję korzystać z usług Wojtka już kilkakrotnie i nigdy nas nie... Danusia Dla niezdecydowanych... (1) Jesteśmy zadowoleni z wykonanej płyty choć mieliśmy obawy na początku,... KAsia Kamerzysta na 6 (1) Pan Wojtek profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, jest elastyczny i dba o... Pan Młody POLECAMY!!! (1) Można krótko i zwięźle opisać pana Wojtka. Profesjonalny i taki jak być... Karolina Film z wesela (1) Zamawialismy u Pana Wojtka film z wesela i jesteśmy bardzo zadowoleni z... kasia i kamil profesojnalnie i tanio (1) Profesjonalne i zarazem konkurencyjnie cenowo filmowanie uroczystości... jacek Wesele (1) Jesteśmy zadowoleni z firmy Studio340, bardzo miła i konkretna obsługa.... Asia byliśmy zadowoleni (1) Wojtek pracuje bardzo szybko, nawet nie spodziewaliśmy się, że materiał... SafeTech sp.j. Rewelacja (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Film jest dynamiczny. Bardzo profesjonalny i... Andrzej Gorąco polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu, który przygotował dla nas pan Wojtek.... Anna super (1) szybki kurs filmowania ja Z PRZYKROŚCIĄ, ALE NIE POLECAM! (2) Około 3 tygodnie temu Andrex w osobie Pani Żanety J. wykonywał dla mnie... Magda M Nie szukajcie nikogo innego!!! (1) Karol i Dawid są bezkonkurencyjni!!! Jakość i kreatywność na najwyższym... Karla i Dziesio Monika - opinia (1) W lipcu skorzystaliśmy z usługi pana Wojtka i jesteśmy bardzo zadowoleni z... Monika