Rewelacja - bardzo dobra firma (1) Sprawnie, szybko, otwarci na współpracę i nastawieni na zadowolenie klienta.... Tom02 . (1) Prace Pana Wojtka oceniamy na 6 z plusem! :) mnieliśly przyjemność... Ola&Robert Asia - opinia (1) Film który wykonalo dla nas Coolartpro jest spełnieniem naszych oczekiwań w... Asia
Polecam (1) Oprócz tego że Panowie wykonali dla nas profesjonalną usługę ( efekty będą... UM Profesjonaliści! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektownych ujęć z drona naszej firmy.... Marzena S Polecam ;) (1) W kwietniu br. Pan Wojtek nagrywał nasz ślub i wesele. Gotowy, zmontowany... Michał SpokoOko to dobra firma (1) Kontaktowy, odpowiada na potrzeby klienta, ciekawe ujęcia, dobry sprzęt i... nauczyciel PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW - MISTRZOSTWO ŚWIATA (1) Bardzo podobały nam się filmowe podziękowania dla rodziców nagrywane przez... Ola i Marcin Polecamy (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wykonali dla nas zarówno film jak i... Marta i Michał Profesjonaliści !!!! (1) Jestem przekonana że sposób wykonania filmu czy zdjęć będzie odpowiadał... Magdalena Zdjęcia z drona (1) Skorzystałam z usług video-drone i jestem zachwycona. zdjęcia z powietrza... Sylwia Gwiazda REWELACJA (2) Najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać to ONI! :) Rewelacyjne podejście,... Ilona i Bartosz Pełna profeska! (1) Życzliwi,profesjonalni,elastyczni i kreatywni!Tacy są... Ania Wszystko ok. (1) Polecam. Dyskretnie, fajna jakość. Niedrogo. Dobra współpraca z fotografem. Spider Aftermovie i filmowanie konferencji (1) Współpracowaliśmy z Jakubem Sobótką - osobą zarządzającą firmą Fusion8Media... Marek Piasek Bardzo polecam (1) Profesjonalne podejście, super kontakt, efekt końcowy zgodny z naszymi... A & P wideofilmowanie (1) Profesjonalne zdjecia i filmy z drona. Bardzo dobra obsluga. Krzysztof spełnianie mazeń ... (2) moja osobista sesja foto była dla mnie zawsze marzeniem ...spełniłam ja... zadowolony klijent Nie polecam nikomu (1) Wmawiają ludziom wszystko a na zdjęcia i film z wesela czeka się ponad rok... Edek Film (1) Powiem krótko gdybym miała wybrać drugi raz ,wybór był by taki sam :) Film... Kasia