Wieczór kawalerski....:-)

Witajcie.....Na tym forum są prawie same Panie więc trochę mi głupio z takim Tematem wyskakiwać ,ponieważ nie chciałbym żadnej urazić, szczególnie dlatego ,że nie pojawił się jeszcze taki temat....Z drugiej strony to przecież forum dla narzeczonych....:-)Panowie jeśli to czytacie to piszcie śmiało co planujecie na wieczor kawalerski........Może wspolnie uda nam się zaplanować ten nasz niezapomniany i jedyny wieczór.....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór kawalerski....:-)

no i jeszcze potem jest szybki numerek, a potem dołączają się koledzy i jest wielka orgia:))))))))))))))))o boszzzzz, co za skandal!!!!!

Ja podobnie jak kilka tu dziewczyn nie mam ochoty na to zeby mojego faceta oblapiala jakas panienka lekkich obyczahow ktora nazywa sie tancerka... Moj narzeczony byl na wieczorze kawalerskim kolegi w kabarecie wlasnie i wiem jak wyglada taki pokaz indywidualny. Pani rozbiera siebie i Twojego przyszlego meza i ociera sie o niego, a nastepnego dnia on przyrzeka Tobie milosc, wiernosc... no i Ty go dotykasz szkoda tylko ze jako druga. My bedziemy mieli wspolny wieczor kawalerski i mysle, ze bedzie fajnie :) Uwazam ze lepiej przyszlemu mezowi zroganizowac cos fajnego samodzielnie niz liczyc ze zrobi to wynajeta panienka
Moze i to staroswieckie podejscie, ale ja chce zeby moj facet byl dotykany tylko przeze mnie, a jak chce dotykac sobie inne babki to chyba nie jest normalna sprawa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agusia, stres przejdzie ;)

Dziewczyny jak dzis rano to wszystko poczytalam to sie usmialam:):) Jakas niewypowiedziana zacietosc sie znalazla w moich i nie tylko moich wypowiedziach:) Ach, mysle, ze juz mnie stres przed slubem dopadl;)

facet to taki model ,ze i tak zrobi co zechce ,,chyba ,ze pantofel hehee.

mi się też chce śmiać

Ja teraz odwiluje slub!!!Normalnie Masakra!!!Trafilam na jakiegos trafnego faceta-poniewaz na swoje kawalerskie kumple wyciagaja go do Kabaretu!!
Nie no dziewczyny-dzieki za uswiadomienie!!!:):)-ide z nim powaznie porozmawiac!!:):)
Mystic-pozdrawiam!!Rowniez dawno sie tak nie usmialam:):)

no nie moge po ciezkim dniu pracy zawsze znajde tu troche rozrywki hi,hi zycze wszystkim stosunkowo udanej nocy ide "pilnowac" meza ;)dobranoc:)

Agatha, zostawmy Agusię już...

W nicku 81 :) to jeszcze młodziutka dziewczyna :) Jak ja :)
Może gdybyśmy były starsze, miałybyśmy zdanie podobne do ogółu tutaj.

A tak, mamy piękne, zgrabne, jędrne i kuszące ciało i same możemy zrobić bardzo ponętny (i estetyczny pod względem w/w ciała) streptease naszym mężczyznom :)

A tak a propos, jaką genezę mają wieczory kawalerskie i panieńskie? Wiecie może?

BADZO DOBRZE PISZESZ...POWIEM MOJEJ NARZCZONEJ ,ŻEBY MNE TEŻ TAK TRZYMAŁA..........UUUFFF.....BĘDZIE GORĄCO.....

Są chwile
Gdy wolałabym martwym widzieć Cię
Nie musiałabym
Się Tobą dzielić nie nie
Gdybym mogła schowałabym
Twoje oczy w mojej kieszeni
Żebyś nie mógł oglądać tych
Które są dla nas zagrożeniem
Do pracy
Nie mogę puścić Cię nie nie
Tam tyle kobiet
Każda w myślach gwałci Cię
Złotą klatkę sprawię Ci
Będę karmić owocami
A do nogi przymocuję
Złotą kulę z diamentami

to zespół Hey - świetna piosenka i jakże tekst tutaj pasuje.... :))))

A ja właśnie doceniłam pomysł Agusi i też jestem za tym, zeby jednak pilnować. I to tak na całego. Najlepiej na mężu usiąść, albo nawet się położyć. Wtedy szybko zapomina, że umówił się z kolegami, albo spieszy się do pracy. Facet pod pełną kontrolą, szczęście małzeńskie kwitnie aż po grób.

jesli bym nie miala do niego zaufania to nie wychodzilabym za maz a pilnowanie nic nie da jak kiedys bedzie chcial mi sie zerwac to i tak to zrobi nic na to nie poradze karzdy ma wolna wole i sam podejmuje decyzje co jest dla niego wazne w zyciu :)

*Mystic, oczywiście.

no właśnie, żeby Ci na żadne kawalerskie nie poszedł ;-))

Mysctic, Ty lepiej nie siedź na forum, tylko idź, męża pilnuj.

hehe dobre, przychylam sie do takiej rady chłopy! Bawcie sie dobrze ;-))

a zdradze wam tajemnice my tez nie organizowalismy wieczoru panienskiego/kawalerskiego ale gdybysmy organizowali pewnie bylby wspolny:)

uuuu ale burza nie to było moim zamiarem to byla tylko dobra rada jak kumpel kumplowi hi,hi

hahaha, dobre;)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...