Wieczór kawalerski....:-)

Witajcie.....Na tym forum są prawie same Panie więc trochę mi głupio z takim Tematem wyskakiwać ,ponieważ nie chciałbym żadnej urazić, szczególnie dlatego ,że nie pojawił się jeszcze taki temat....Z drugiej strony to przecież forum dla narzeczonych....:-)Panowie jeśli to czytacie to piszcie śmiało co planujecie na wieczor kawalerski........Może wspolnie uda nam się zaplanować ten nasz niezapomniany i jedyny wieczór.....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór kawalerski....:-)

My tez nie mieliśmy typowego wieczoru kawalerskiego i panieńskiego. Ani ja ani mój mąż nei chcielismy. Poza tym tez nei widzimy nic fajnego w tych striptizach. Nie iwem czym się tak zachwycacie.
Zrobiliśmy tylko spotkanie ze znajomymi przy piwku i winie razem i też było bardzo miło i sympatycznie.

no właśnie ;)
towarzystwo jest uczulone na tym punkcie :) :) :)
ja nie piszę o nikim konkretnym i jak pisałam wyżej, każdego to sprawa indywidualna :)

went spoko:))
spalą mnie na stosie hihihihih

jessssu czy to, że ktos ma kawalerskie/panieńskie i popatrzy np. na jakis "striptiz" od razu ozacza, że w ich życiu seksualnym jest coś nie tak i że muszą oglądac gołe babki / facetów.....Przeciez @gnieszka nie napisała, że własnie tak spędzi wieczór kawalerski jej facet.....Czytacie to co chcecie przeczytać z góry zakładjąc, że inni robią źle mając ten wieczór i dobrze się bawiąc np. w klubie tybu Kabaret Evan (bardzo polecam na wieczór kawalerski-wysoki poziom lokalu).
Szkoda gadać, @gnieszka, Mystic-pozdrawiam;-))

czy ja gdziekolwiek napisałam, że mój narzeczony będzie miał jakąś gołą pannę?może nie generalizuj

Się nie martw ;)
Ja kiedyś napisałam, że mnie obrzydza, gdyby jakaś panienka wywijała gołymi cyckami mojemu facetowi przed nosem...
To inne mnie zjadły prawie... bo jak to? czemu mnie brzydzi??? żadnego zaufania pewnie nie mam do swojego faceta... jestem okropna i go trzymam na smyczy...
Serio, tak było :) :) :)
Ale ani ja ani mój mąż nie narzekamy, że w naszym życiu seksualnym brakuje zabaw typu trójkąt ;)

Bardzo sie ciesze, ze mam tu "bratnia dusze" w tej kwestii:) Wiesz Beatka jak to czasem jest: "Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma";)
Ja mimo wszystko nie wykluczam jakiejs malej imprezki z kumpelkami, jednak bedzie to zwyczajne wyjscie z kolezankami na "wytancowanie sie". Moj "mezus" chce sie w tym czasie spotkac z kumplami na piwko ale juz im zapowiedzial, ze nie zyczy sobie zadnej panny i liczy na to, ze zaproszeni uszanuja jego zdanie na ten temat.

Agusia, mamy takie samo szczęście :)
Ale niestety nie każdy to rozumie ;) Bo na taki "materiał" nie trafił ;) więc nie wiedzą, że może być tak fajnie, jak jest u nas :)

i super:)))
mój materiał też jest dla mnie idealny:)))

Dla Ciebie moze i tragedia ale dla mnie i przede wszystkim dla mojego przyszlego meza NIE!:) Malo tego, mamy bardzo podobne zdanie na ten temat. Jemu po prostu "nie robia" rozneglizowane panienki i nie odczuwa potrzeby ogladania tego. Ja jestem zadowolona - lepiej z materialem na meza chyba trafic nie moglam:)

będzie ostrożnie i zdecydowanie:)))
a o pokutę się nie martw, damy sobie radę
dla mnie tragedią jest takie podejście jak Twoje, ale już pisałam, to indywidualna sprawa

To nie bylo do Ciebie tylko do Mystic.
Poza tym i tak tragedia dziewczyny - kiedys odpokutujecie ta swoja wielkodusznosc i wyrozumialosc:)
Z facetami trzeba ostroznie ale i zdecydowanie, zeby sobie nie pomysleli, ze im za duzo wolno;)

jeżeli ten "komplement" był do mnie, to się wypowiem:))

możesz zazdrościć, możesz się załamać, mnie to obojętne, ja nie uważam żeby było cokolwiek w tym złego, jeżeli tego nie pochwalasz to już twoja osobista sprawa, nikt nikogo nie zmusza do wyprawiania takiego wieczoru:))każdy robi wg własnego uznania:))

A my sobie oszczędziliśmy zabawę z panieńskim / kawalerskim.
Nic nie było i wcale nie odczuwamy, że ominęło nas coś ważnego ;)

A co do "wyluzowania" koleżanki - nie czepiajmy się, to sprawa indywidualna i nie ma sensu komentować wyborów innych ludzi :D

Jaka Ty jestes "wyluzowana":) Nie wiem czy Ci zazdroscic czy sie zalamac:) Jak mozna z podziwem wyrazac sie o tancu jakiejs panienki lekkich obyczajow i dawac na to pelne przyzwolenie przyszlemu mezowi?? Ja tego nie pojmuje..
Dla mnie wieczory kawalerskie jak i panienskie moglyby nie istniec. Nie odczuwam potrzeby "zegnania stanu wolnego" z prostej przyczyny: nie czuje, zeby slub byl jego koncem:)

Moi znajomi też zawsze kawalerskie w Amazonce robili :D

Dzieki dziewczyny......jestecie the best.Oczywiście zadzwonie popytam, Takie lokale są pewnie droge...trza będzie oszczędzać....bo w Maju planuje go wyprawić...:-)

mar1fur, mogę Ci polecić własnie Kabaret Ewan(Evan), w naszym towarzystwie w zeszłym roku własnie tam były dwa wieczory kawalerskie:))wcześniej w domu jakiś "podkład" z pysznym żarełkiem, które przygotowywali sami mężczyźni, bo kobitki były zajęte przygotowywaniem swoich baletów:))Wiem, że tam wynajmowali stliki czy jakieś loże, zamawiali alk i byly jakieś pokazy, podobno było rewelacyjnie. Zeby zaraz nie było, to nie burdel, tylko zmysłowy pokaz, ładnie to Mystic opisała, więc nie bedę się powtarzać:)

Mają swoją stronkę, wejdź, popatrz, popytaj, pogadaj, może i Twój wieczór tam zorganizujesz.

Amazonka też była brana pod uwagę, jednak ten klub już w tej chwili podobno jest kiepski...

Moj tez gdzies uderza-ale czuje ze bedzie grubo!!!:):)bo swiadek mu organizuje!!Jak znam zycie pewnie wyladuja w Amazonce albo w Kabarecie w gdansku:):)
Uwazam to bardziej za tradycje niz za potrzebe ale ciesze sie ze spotkam sie z dziewczynami-tymbardziej ze nie wszystkie mieszkamy w polsce i ciezko jest zorganizowac wszystkich w jednym miejscu o tej samej godzinie,a ze mam niesamowite Wariatki pszypciolki to przylatuje specjalnie juz na panienskie z czego baaardzo sie ciesze!!
Zapowiada sie MASAKRA!!!:):)

Polecam klub Amazonka na Przymorzu nie wiem jak teraz ale pare lat temu kiedy wiekszosc z moich znajomych wlasnie tam urzadzala sobie panienski badz kawalerski wieczor byla tam dziewczyna ktora robila niesamowity pokaz prawdziwa uczta dla oka bo nie sztuka jest jak babka w klubie wyskakuje z bielizny ta robila to naprawde profesjonalnie miała niezle cialo nie była wulgarna a naprawde zmyslowa popros kolegow zeby sie zorientowali ile kosztuje taniec na zyczenie i zrobia zrzutke:) nawet niech sie przejda wczesniej popatrzec w jakas sobote i niech ci wybiora najlepsza zebys mial choc troche niespodzianki pozdrawiam i zycze milej zabawy:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...