Wieczór kawalerski....:-)

Witajcie.....Na tym forum są prawie same Panie więc trochę mi głupio z takim Tematem wyskakiwać ,ponieważ nie chciałbym żadnej urazić, szczególnie dlatego ,że nie pojawił się jeszcze taki temat....Z drugiej strony to przecież forum dla narzeczonych....:-)Panowie jeśli to czytacie to piszcie śmiało co planujecie na wieczor kawalerski........Może wspolnie uda nam się zaplanować ten nasz niezapomniany i jedyny wieczór.....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór kawalerski....:-)

Wycofuje to że napisałem "wredne",zmienie na cudowne....:-)
Szkoda że to wasze forum dziewczynki......Z Panienskim nie miałbym tutaj problemów....no cóż, tylko pozazdrościć ale i tak mi pomogłyście na innych wątkach.....

nie wchodzą tu raczej :)

Gdzie te wasze chłopy....???Trza tu jakieś pytania zadać......

bez obrazy?
wredne?

chwila chwila!!!!!
troche przesadzasz......

ja nic nie mowie nie neguje ze ktos robi wieczor.... ja nawet nie jestem taka zbytnio zabawowa zeby szalec :) takze jak sie wybiore gdzies na piwo to mi wystarczy ale jak ktos lubi to pewnie, niech bawi się :)

mi chodziło tez o to ze na moim slubie niektorych tradycyjnych obrządkow nie bedzie, tak samo z wieczorami... ale wiem ze wiekszosc z Wasd przywiązuje do tego duzą wagę i wcale nie mam tego nikomu za złe :)

eeej, no co wy?
ja nie napisałam, że nie może.......
nie napisałam, że mu nie pozwalam.......
nie napisałam, że nie może czegoś z kumplami zaplanowac......

nie zrobił, bo nie chciał tyle
ale żeby ten wieczór nazywac jedynym, niezapomnianym? troche to nie pokolei, tak sądzę....

jak też zgadzam się z @gnieszką :-)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktos chyba nie zrozumial ironii w mojej wczesniejszej wypowiedzi...troszku pilam do beatki...bo coz to ma niby znaczyc,ze jesli narzeczony ma kawalerski,to tym samym wybral co dla niego wazniejsze?czyli,co tak wlasciwie?

to wesele tez jest przestarzale,oczepiny,witanie chlebem i sola,pierwszy taniec,po co to wszystko robic?

Kasia-070707 Dlaczego się nie wypowiesz na wątku o wieczorze Panieńskim...????To wcale nie jest przestarzałe, to się właśnie zaczyna.....Przeczytaj wątek koleżaki @agnieszki i zrozum.To taka tradycja i wcale mi nie jest żal...wręcz przeciwnie

zgadzam sie z agnieszka...

to, że "żegna" się z kawalerskim stanem wcale nie znaczy, że mu żal:)))

mój na pewno będzie miał kawalerski, nie mówię, że jakaś goła tancerka będzie latała po mieszkaniu i zabawiało jego i kolegów, ale na pewno będzie gruba impreza i jakoś nie czuję żeby w jakikolwiek sposób wpłynęło to na "nasz dzień". Jeżeli ktoś nie ma zaufania do swojego mężczyzny to będzie wątpił w jego poczynania na takim wieczorze...ale jeżeli ma, to potraktuje to jako dobrą zabawę i imprezę z kolegami taką, jak każda inna:))

to takie trochę dziwne - "żegnanie się z kawalerskim stanem" jak mu tak żal to niech się nie żegna :D

przecież po śłubie nie zamkniemy ich w pokoju na kłódke

wiem, że to taka tradycja ale jak dla mnie przestarzała i bez sensowna dlatego my nie robimy wieczorow, no może nas znajomi namówią na wyjście na piwo albo do dyskoteki

Oczywiście że zaufanie, o to właśnie w tym wszystkim chodzi...jedno szczęście że niektóre z Was kochają swoich mężczyzn!!!!!!

mar1fur,popieram,my swietujemy nasz wieczor ,wy wasz.nie wyobrazam sobie ograniczania mojemu mezczyznie kontaktow z jego znajomymi,bo sama bym tego nie chciala.Wiem ze na niektorych dziwne rzeczy sie dzieja,ale chyba dobra proba przed wspolnym zyciem:)jakies zaufanie

:-)

Nie moja wina że jesteście takie wredne i nie pozwalacie chłopakom z kumplami się spotykać.......JEŚLI CHODZI O TEN NIEZAPOMNIANY i jedyny DZIEŃ...to oczywiście, że slub jest najważniejszym dniem...chodziło mi jedynie o to,że będzie to wieczór gdzie będziemy żegnać swoj kawalerski stan,czy to nie nasze święto???
Jesteście bardzo pomocne ale chociaż raz pozwólcie swoim narzeczonym wejść na forum......też możemy sobie pomóc.....Tylko bez obrazy proszę...

no taaak...bo moj narzeczony lubi czasem bawic sie w towarzystwie swoich kumpli,to pewnie powinnam sie zastanawiac co jest dla niego wazniejsze....no a juz nie daj bog - zaplanuja cos wyjatkowego na kawalerski!!!!
swietnie powiedziane beatko...

"........Może wspolnie uda nam się zaplanować ten nasz niezapomniany i jedyny wieczór....."

ale azbrzmiało.... jakby to nie ślub był tym jedynym i niezapomnianym dniem...
mój mąż nie miał, wiedziałam co jest dla niego.... ważniejsze...

ale? powodzenia...

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...