Wieczór panieński :))

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Drogie Koleżanki ! Zastanawiałyście się nad swoim wieczorem panieńskim? W jakim czasie go zorganizować i jaki miałby być jego przebieg? Chętnie poczytam Wasze opinie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór panieński :))

ja chce striptiz w wydaniu męskim!!! :))))))
Niech nacieszę swe oczy ten ostatni raz!!!! :))))

brzoskwinko,

ale chyba bez sciągania majtusi, cioo???? :o))))
bo po ściagnieciu chyba nie bedzie to widok zbyt apetyczny, chyba że to twoj przyszły mąż je ściagnie ;o))))

meg

może być bez ściągania :)
ale przyszłego męża w to nie mieszaj :))))

brzoskwinko,
nie bulwersuj się
według mnie oglądanie meskiego przyrodzenia to niezbyt sdmaczny widok, to jest moje zdanie, byc moze Tobie się to podoba ;)))
jesli to mój luby wykonywałby striptiz to czemu nie... i naczej rozbieranie do majtek i spadów :-///
meg

meg1
absolutnie się nie bulwersuję, bo nie ma czym
trochę sobie żartuję przecież ;)
tak naprawdę to mam zamiar zorganizować wieczór panieński tydzień lub dwa przed weselem i zaprosić dużo koleżanek do domu!
zrobię coś dobrego do jedzonka, kupię coś dobrego do picia i się powygłupiamy, pośmiejemy i pogadamy na babskie tematy :)))
A potem wyruszymy gdzieś na miasto i będziemy szaleć do białego rana!!!
I pewnie striptizu nie będzie :)) eeechhhh!
A Ty meg1 jak zamierzasz zorganizować wieczór??

Kochane Moje! Czytam Wasze odpowiedzi i zastanawiam sie czy wieczor panienski musi koniecznie byc ukraszony meskim striptizem ?? Srednio mi sie widzi gapic sie na jakiegos gogusia prezacego sie nienaturalnie! Bardziej mnie to smieszy niz podnieca ;))) Moze cos oryginalnego wymyslicie ???

salma,

tez tak myśle, ze obcych meskich tyłków to nie chce mi się oglądac.. ;o)))
zobacze jeszcze, pewnie zakończy się na wieczorze z kolezankami i tyle, popijemy w domku a poźniej na balety, a moze nawet i tego nie bedzie, jeszcze mam 4 miesiace...

pozdrówka,
meg

ok no to zacytuje fragmet z mojej madrej ksiazki o ktorej juz wspominalam ;)) "Przedslubnik" S. Nissinen ,fragment dotyczacy wieczoru panienskiego , wczesniej byla mowa o tradycyjnym przyjeciu z dziewczynami, gdzie daje sie smieszne prezenty i bielizne, ale wiele panien mlodych czuje ze to jeszcze nie to, po prostu jest tyle roznych emocji przed tym waznym krokiem jakim jest malzenstwo, ze panny mlode czuja potrzebe rozmowy z innymi dziewczynami, porzucaja przeciez dziewczece zycie i maja sie stac zona :) :

"Usiadlysmy w kregu, niektore na kanapie, inne na krzeslach-zapalilysmy swiece (...) i zaczelysmy. Byl to rytual slowny, to znaczy postawilysmy trzy pytania-po kolei, nie wszystkie na raz-i pozwolilysmy kazdej z nas powiedziec co mysli na dany temat. (...) Ten, kto chce zabrac glos, musi podniesc "paleczke mowy" Obowiazuje kilka zasd: trzeba mowic szczerze, sluchac szczerze, nie przerywac;) i oszczednie uzywac slow. Nasza "paleczka mowy" byla welwetowa podomka, ktora uszyla moja mama. To bylo dobre, bo kazda brala ja do reki kiedy mowila, i podomka zostala naladowana ich energia. Kiedy ja wkladam zawsze mysle o moich przyjaciolkach.
Pierwsze pytanie brzmialo: Jakie sa twoje poglady na temt malzenstwa?, co znaczy to slowo?, jakie wywoluje skojarzenia?(...)
Drugie pytanie bylo takie: czy ktoras z was boi sie tego, ze jej relacja ze mna zmieni sie po slubie?(...) przed slubem kiedy zacznie sie krzatanina, nie bedzie czasu na sluchanie o ich uczuciach, pragnieniach i potrzebach. Chcialam wiedziec czy one boja sie, ze mnie straca albo ze cos sie zmieni. Mialy duzo do powiedzenia.... (...)
Trzecie pytanie bylo takie: jaki wplyw na wasze zycie miala moja milosc?(...) to pytanie rozkleilo mnie zupelnie(...)Jedna przyjaciolka powiedziala, ze nauczylam ja rozumiec wlasne uczucia, druga powiedziala, ze nauczylam ja czym jest wtrwalosc i oddanie. Wszystkie maly do powiedzenia cos glebokiego, istotnego, pieknego.(...)
Nie zatrudnilysmy striptizera. Jesli byl jakis striptiz to wszystkie rozebralysmy sie z pozorow, ktore zapenialy nam poczucie bezpieczenstwa. Jesli mialo miejsce obnazenie, to bylo to obnazenie prawdy i milosci."

:) ja moze tez zrobie cos takiego cos ladnego i zebysmy mogly mowic o uczuciach :) a potem chcialabym zebysmy sie wybawily :) czyli pojdziemy na podboj trojmiejskich klubow :) potanczyc, jeszcze nie wiem jak jedno bedzie do drugiego bedzie pasowac ale chyba taki wieczor panienski by byl najfajniejszy dla mnie :)

Dobra zabawa w gronie najlepszych psiapsułek. Zadnych meskich tyłkow, blee, pozatym tyle negatywnych artykułow sie naczytałam i takich opisów ( pan młody wrocił wczesniej do domu i zastał przyszła małżonke i jej 3 kolezanki w jednym łozku z wyoliwkowanym panem, wszystkie panie pijane w sztok, albo na odwrót Panna młoda wraca a tam małzonek z kolegami i kilka prostytutek) że chyba z moim lubym zrezygnujemy z panienskiego. Z autopsji ( naszczęscie nie własnej )wiem ze miłość miłością, ale faceci sa jak durne psy:) A niedaj boze wpływ jeszcze głupszych kolegów z pracy. Mozna być pewnym swojej miłosci w 10000% ale czasem los płata głupie figle:) My jezeli będziemy coś planować to chyba sprosimy znajomych do domu nad jeziorem na porządnego grilla i dobrą zabawę:) potem panie pojda posiedzieć sobie z winkiem przy kominku do rana...a panowie wędki i wypad marznąć na ryby;) no jak będa grzeczni to dostaną termos cherbatki z rumem;)

hmm..jesli sadzisz ze qwidok meskiego przyrodzenia to nieapetyczny widok..to co jak sie twoj przyszły maz rozbiera to zamykasz oczy???

Madzialenka! Podoba nam sie przyrodzenie naszych przyszlych malzonkow, to chyba logiczne, a reszta meskich fallusow nas nie interesuje. To naturalna sprawa nieprawdaz ??;)))

nibz jasne..ale napisane tak.ze pierwsya mysl jest wlasnie taka jak napisałam

Hejka!!!
ja wesele mam dopiero za pół roku ale juz powoli wymyślam co by można było zrobić na wieczór panieński:) na poczatek pozapraszam koleżaneczki do domku to przygotuje bardzo dobre jedz\onko (nie jakąś pizze ale naprawdę jakies wyszukane dania w postaci męskich genitaliów heheheh no co troszkę pożartować też trzeba:)) następnie gdy dzioewczyny przyjdą na każdym tależyku chce postawić czekoladowego penisa jako deser na późniejszy wypad na plazę do sopotu do kokakabany (nie wiem czy dobrze napisałam ale to taka dyskoteka na świeżym powetrzu na plaży w Sopocie) następnie wypijemy mnóstwo drinków i zjemy przygotowanae wczesniej jedzonko a potem wyruszamy na ostatni dzień wolności!!!! troszkę jestem przerażona bo bracia mojego przyszłego męza jemu organizują wieczór kawalerski i denerwują mnie że zaproszą striptizerki heheheh. ale ja mu wierzę żę nic się nie stanie:) dobra opiszcie ci wy będziecie robić na wieczorach może są jakieś zabawy które można było by zrobić w domu:) bo ja naprawdę nic nie wiem!!!!

Ja mysle zebrac ekipe najlepszych psiapsiolek i uderzyc do jakiegos lokalu w ktorym bedziemy oddawac sie urokom delektowania sie napojami bąbelkowymi, wspominania starych dziejów oraz rzucania kokieteryjncyh spojrzen w kierunku nieznajomych mezczyzn ;)))

jednego (z doswiadczenia) na panienskie niestety nie polecam...
winka, bo sie robi mala stypka.
jak chcecie szalec, to wszystko inne, tylko nie winko :)

tak tylko doradzam :)

podobaja mi sie te rozmowy od serca... dobre! tylko, zeby sztucznie nie wyszlo.

a ja sobie połączę panieńskie z oblewaniem dyplomu ;) i zalejemy się wszysty w 3 D ;)

ja sie pewnie nie obronie przez te zanmieszanie za slubem - a tak szczerze to nie moge sie skupic

Oj też bym chciała połączyć panieński z oblewaniem dyplomu! Bardzo!!!
Ale najpierw czeka mnie jeszcze napisanie tej pracy, a cieżko mi to idzie, oj ciężko :((

Ale powiem Wam że nie zazdroszcze Wam bo gdybym miała się teraz bronić to bym pewnie się nie obroniła bo planowanie ślubiku bez reszty mnie pochłania..... całe szczęście, że mam już to za sobą.
A może właśnie jest odwrotnie naładowane tą pozytywną energią obronicie się bez problemu!!! Na pewno dacie radę.

staram się to wszystko jakoś pogodzić :) a tak naprawdę nie mogę się porządnie skupić ani na jednym, ani na drugim :)

A jeszcze trzeba chodzić do pracy :(((

Ale damy rade bo jak nie my to kto????

:))

A ja nie bede miec wieczoru panienskiego. :-))

image

a ja może zrobię wieczór panieński :) myślę że to by był bardzo dobry pomysł - wziąć wszystkie moje pisapsiólki do Spa na maseczkę z błota, albo na masaż :)

A ja bede robila wieczor panienski jakis miesiac wczesniej, zeby potam ochlonąc po goraczce sobotniej nocy, zredukowac worki pod oczami do minimum i wyzbyc sie szumienia w glowie ..... No i coby moje psiapsiółki na wakacjony mi nie pouciekały ;))

Tak tak, przyjaciółki niewątpliwie powinny siedziec na D... w mieście i nigdzie nie wyjeżdżać :) na wszelki wypadek zaszantażuję je serią filmów z Clooeneyem, albo z Bradem, albo z Keeanu ;)

Witch! Pytanko na duuuzym marginesie- otrzymałaś mój message na GG ??:>

chyba nie, a co do mnie pisałaś?

a jednak chyba tak :)

Wieczor panienski u mnie bedzie taki :
1. wybierzemy sie na imprezke ,zarezerwujemy stolik , bedziemy drinkowac (!!!:)) i tanczyc do rana ..... ( bylam na takiej imprezce i bylo super , obdarowalysmy moja kumpele smiesznymi prezencikami i bylo bardzo wesolo )

2. ...... impreza domowo -klubowa ,(ale to juz w mniejszym gronie) najpierw jakies pyszne jedzonko , winko i ....a jak sie wprowadzimy w nastroj to udamy sie na nocna wedrowke po trojmiejskich klubach

3. mam nadzieje ze cos mi jeszcze przyjdzie do glowy ;););)

hej a moze spotkamy sie gdzies w jakiejs knajpce ( wszystkie z 04.06) i huicznie w wiekszym gronie dokonczymy imprezke .....

Sabra - ja jestem na TAK :)

Witch trzeba to przemyslec:):) czesc wieczoru kazdy sobie organizujemy wedlug wlasnych pomyslow a czesc taneczna spedzimy razem , moglybysmy sie wspolnie powyglupiac ;);)

Ja proponuje klub Piatke w sopocie , fajny klimat na babska imprezke , mozna zajac fajne stoliki . ach rozpedzilam sie ;;)

sabra, jestem jak najbardziej za :) za piątką w sopocie też, chociaż nigdy tam nie byłam :) :) :) na począteczku maja jakoś, nie? :)

może nowy wątek pt: fajny klub na wieczorek panieński :)

ihihihihihi a ja myslalam ze moze jakos tydzien lub dwa przed slubem , ale moze sie tak nie robi ??? Watek jak najbardziej jest ok!!!!!! :)

ok, może być środek maja albo koniec maja :) tylko żebyśmy zdążyły odzyskać siły przed ślubem jehehehehehehe :) :) :) :)

wiesz co juz bym chciala zeby byl juz maj , nie mowiac juz nic o czerwcu !!!!!!!!!!!!!!!!!! albo lepiej jeszcze nie ..... bo jeszcze nic nie gotowe ;);)

O Wy wstretne!! A dlaczego nie zaprosicie kolezanek z lipca i sierpnia?? Takie spiskowania jest niedopuszczalne!! :))

hihihihihi salma , slusznie nalezy nam sie :):) jak juz cos ustalimy tak na serio ,) to chetnie zobaczymy na tej imprezce rowniez was :):) salmo szykuj sie wiec na maj hahahahaha pozdrawiam