Wielkanoc w Zawiatach

Skorzystaliśmy z oferty Wielkanocnej. I muszę przyznać, że było świetnie. W tą zimową i śnieżną Wielkanoc mieszkaliśmy w cieplutkim drewnianym domku. Dzieci bawiły się z rówieśnikami. A my mogliśmy odpocząć z grzanym winem z dala od gwaru miasta. Pobyt był profesjonalnie przygotowany, nawet święciliśmy jajka. Jedzenie pierwsza klasa a obsługa uśmiechnięta. Oby takich miejsc było jak najwięcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wielkanoc w Zawiatach

Ja byłam z rodziną w zeszłym roku domki drewniane , czyste wiele atrakcji dla dzieci one wcale się nie nudziły a ja z mężem mogliśmy w tym czasie odpocząć korzystaliśmy również z przygotowane atrakcje dla dorosłych. Szczególnie spodobała nam się biesiada w wiacie grillowej z grzanym winem. Wspólnie wszyscy razem z Gośćmi przygotowywaliśmy koszyczki do święconki a później jechaliśmy do najbliższego kościoła . Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. A najbardziej wspominamy lany poniedziałek przyjazd Straż Pożarnej i wielkie wspólne oblewanie tutaj dzieci były bardzo zachwycone. Jedziemy również w tym roku pobyt już zarezerwowany. Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wielkanoc w Zawiatach

Wielkanoc w Zawiatach to naprawdę rodzinne Święta bardzo ładnie , czysto , domki drewniane ogrzewane bardzo ciepło , atmosfera rodzinna przemiła obsługa zawsze pomocna i uśmiechnięta a szczególnie Panie kelnerki, śniadania i kolacje bardzo urozmaicone a dania obiadowe bardzo duże porcje. Mimo ze byłam tylko z mężem to bardzo miło wspominam ten pobyt i polecam głownie rodzinom z dziećmi. Jedziemy się z mężem w ty roku i zabieramy naszych znajomych. Polecam gorąco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0