Maria Mikołajska - opinia (1) Super profesjonalne podejście Maria Mikołajska Agnieszka - opinia (1) Wspaniała Pani fotograf z ogromną pasją. Świetnie poprowadziła nas podczas... Agnieszka Łuki - opinia (1) Mega robota i profesjonalne podejście ! Gorąco polecam :) Łuki
MM - opinia (1) Profesjonalnie, uczciwie, cierpliwie. Polecam MM Jagoda - opinia (1) Pani Magda jest osobą profesjonalną i zaangażowaną. Jej pozytywne nastawienie... Jagoda Maciej - opinia (1) Podczas sesji czuliśmy się bardzo swobodnie, zdjęcia wyszły doskonałe:)... Maciej Magda - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, luźna atmosfera na miejscu, zdjęcia... Magda Paulina - opinia (1) Wszystko super bardzo polecam! Ogromna wiedza oraz zaangażowanie Pani Magdy... Paulina Aleksandra - opinia (1) Cudowna atmosfera! Sesję umówiłam szybko, a zdjęcia wstępne otrzymałam wręcz... Aleksandra Tomasz - opinia (1) Wszystko spoczko, żona zadowolona z sesji. Rodzinie się podobały fotki, polecam. Tomasz Małgorzata - opinia (1) Świetny fotograf i piękne zdjęcia! Cena również optymalna. Zdecydowanie polecam! Małgorzata Daniel - opinia (1) Atmosfera, cena oraz jakosc :) Polecam Daniel Gosia - opinia (1) Magda uchwyciła w sesji piękne chwile i zamknęła je w zdjęciach. To... Gosia P - opinia (1) Ze zdjęć biznesowych korzystam do dzisiaj na profilach społecznościowych i w... P Magdalena B. - opinia (1) Luźna atmosfera, terminowość, rewelacyjne, naturalne zdjęcia. :) Magdalena B. Monia - opinia (1) Polecamy Panią fotograf z całego serca! przyjazna atmosfera, ciekawe... Monia Wiktoria - opinia (1) Sesja zdjęciowa profesjonalna, bardzo miła obsługa i szybko dostałam gotowe... Wiktoria Marta - opinia (1) Było to nasze pierwsze doświadczenie z fotografem, więc trema była ;) ale w... Marta Monika - opinia (1) Bardzo polecam skorzystałam z sesji świątecznej i efekty przerosły moje... Monika