Wielkie miasto Kareltar...

zagłada lub początek końca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

!

Agentko, ja Ciebie również pamiętam z gratki. I Kiwdula pamiętam i kiszczaka.. i wogóle...! :))

Stworek

Od końca to prawie Ratlerek...

Kostek

gratuluję skojarzeń ;);)

Aube

Dzięki o Pani :-P

biegowki

czy ktos moze sie orientuje gdzie odbywaja sie (lub beda odbywac) gieldy sprzetu zimowego?? chce kupic sobie biegowki, w koncu zima idzie:)

Dorota tzn. Ciri....

zajrzyj na awf, zawsze są tam jakieś giełdy sprzętu sportowego.zazwyczaj w soboty.

pozdrowienia

L'Oiseau Bleu

hmm ... nie wiem czy się pamięta: Kiwdula czy może Akiwdul ?
:))
A tak a propo s Kiwdul odezwij się :)

L'Oiseau Bleu :) Jesli chcesz...prosze ,napisz do mnie maila :)Pozdrowienia serdeczne:)

L'Oiseau Bleu... Nie musisz sie zmieniac pod kogos...i nie musisz bez tych zmian pozostac samotna...A jesli nadal jest ci zimno...znaczy to, ze nie ci ludzie sie zbilzali do Ciebie....Jesli "ten" ludz nadejdzie....Twoja samotnosc juz nie bedzie samotnoscia... :)....Ale nie zaszkodzi pomoc w tym zblizeniu nadchodzacemu czlwiekowi... :) A jak to zrobic? hmm rozne sa sposoby...ale nic na sile....a moze czekanie pomoze? hmm Tylko nie przesadzaj z izolacja w czterech scianach hmmm
Serdeczne pozdrowienia raz jeszcze :)

Ps.Milo, ze mnie pamietasz:)ja Ciebie rozniez...i mam nadzuieje, ze Ty mnie dosc milo hmmm

:)

Bilbo...a co? Steskniles sie za mna? hmm :)...***Lecz nie wiem co oznacza Twoj post z (9 Listopada 2003 godz. 16:35) ...nie

(Napisala wyraznie, ze pamieta...Ale o co Tobie Bilbo chodzilo...to ja naprawde nie wiem...)

Ps.Wrocilem na troszke do domu...

Kiwdul

chodziło w nim o odmianę mówienia :)
pamiętam Kwidula (a wiadomo że jest to odwrotność Twojego imienia to żartem napisałem że powinno być : pamiętam Akwidul czyli odwrotnie Ludwika ;))

Ps. i chodzi o @ (odpowiedź)
dzięki za :-) *** :D :D :D

Tak myslalem...ale niczego nie bylem pewnien hmmm .Nie wiem kiedy Ci odpowiem...Teraz mam tak malo czasu... Trzymaj sie.Czesc.

Ps. Juz wychodze i dlugo mnie nie bedzie...

I..kolejny raz zablokowano mi adres...
Dzieki....
:(

????

zablokowano?

!!!!

kłamiesz !

Anonimie.

Nie problem napisać do kogoś(kto juz wyszedł z domu i nie może sie bronić)i to godzine póżniej i zarzucić mu kłamstwo.Nie problem również odblokować adres , a póżniej zrobić to samo.Nie problem być tak bezszczelnym.Ale po co? Ja ci odpowiem anonimie:-)
Dlatego, że jest sie tak zakłamanym.
Do zobaczenia.Albo też-do zablokowania :-)
Tak, jeszcze ten adres działa.A raczej-znowu działa.

Dobrotliwy Klinie

Tak, świat jest jednym wielkim spiskiem skierownym przeciwko wam. Pewnego słonecznego dnia obudzisz się w słodko pachnącej, niebieskiej pościeli, a kobieta twojego życia poda ci do łóżka śniadanie. Po czym sięgnie ręką z tyłu, na plecy, otworzy niewidoczny dotąd zamek błyskawiczny, który podzieli jej słodką twarz na dwie, bezkształtne połówki, a ze środka powstałego otworu wychynie radośnie owłosiona facjata Kiszczaka.
Powiadam, choć nikt mi nie wierzy. Taki los.

Spisek?

Kasandryczne i spazmatyczne:
Wuuhaaaa haaahaaa huehuehue

L'Oiseau Bleu

Doczytałem się, że jesteś niewiastą.
Jak się czujesz po naturalizacji malutka?
Pamiętaj - > Liga nigdy Cię nie zdradzi

Stworku,

wszystkie drogi prowadzą do miejsca, gdzie trzy koty, pies zwany Blondi, kilka gołębi i komputer zajmują lokal na piątym piętrze ...
Prawie zapomniałam o żółwiach...

p.s bakterie chyba już nie świecą...

"bezszczelność"

"Nie problem być tak bezszczelnym"

Swoją bezczelność zasadnie "bez-szczelnością" zwiecie, albowiem jest to bezczelność przeciekająca przez wszelkie granice.
Adres nie był zablokowany - po prostu Kiwdul dalej pisze "Mein Kampf" albo też ma urojenia prześladowcze.

Agentko

po takim czasie nie swieca na pewno.

Stworku,

chciałam tylko powiedzieć, że fajnie tam jest

I dlatego...

...każdej potencjalnej narzeczonej trzeba zrobić wiwisekcję.

Stworek obejrzał program na Planete

"Nasze macice należą do daszego guru, no i oczywiście do kosmitów" - mówią kobiety z sekty Raelian.
Chodziło o to, że sekta prowadzi badania nad klonowaniem ludzi, a jajeczko z wprowadzonym materiałem genetycznym musi rozwijać się w kobiecej macicy, jak normalny ludzki zarodek.
Guru i Kosmici mogą być chyba dumni z poparcia tylu macic. Bo cóż w tym przypadku mówić o mózgu....

Tyle tyłków...

...(za przeproszeniem) i nie tylko to nie dziwne, że większość chłopców za młodu chciała zostać kosmonautami.Ot myślenie przyszłoścowe.A Grembol nie miał powodzenia.Ciekawe, hmm..
P.S.Gdzie można wypożyczyć strój ufoka? ;-]

Kostek

z pewnością w fanklubie Teletubisiów.
A propos: przedwczoraj uraczono nas mięsem z dzika. W miarę opróżniania talerza z mięsa, spod sosu zaczęło wyglądać coś kolorowego, radośnie uśmiechniętego i z antenką....
Dziczyzna na talerzu z Teletubisiami.
Należy to do rzeczy, które pozostawiają stały ślad w psychice. Tym razem ślad ma kształt racicy. Różowej. Z antenką.

Stworek

Dziki?
A o włośnicy słyszałaś?
Smocznego! ;-]

...

Jeden obol.
Szmer wody, plusk wiosła.
Zapach mokrego drewna.
Kwiat Wielkanocny na dnie lodzi.
Echo wspomnień.
I Przewożnik roniący łzę.

Kostek

Nie mnie pytaj. Nie tknęłam tej dziczyzny, bo jakoś dziwnie byłoby zjadać coś, co jeszcze niedawno biegało po lesie, chrumkało i wygrzebywało ryjem żołędzie ze ściółki. Dziwne, bo nie mam podobnych oporów w stosunku do mięsa hodowlanych kuzynów ww. zwierząt.

Za to Kwisatz....

Wlodarze.

(tego miejsca)(napisałem "włodarze" choc nie ma w tym zbyt dużo prawdy)
Nawet nie wiecie co blokujecie :-)I kiedy to sie odbywa.
Wybaczam jednak takim laikom:-)
Bawcię sie dobrze :-)

Stworku(Kasandra)

Wiesz co? Obserwuję tutaj twoje poczyniania i tak czasem się zastanawiam, tak naprawde głęboko...Dlaczego tak czesto odzywasz się się w tematach, o których nie masz, jak zauważyłem najmniejszego pojęcia?Wiem, że twoją domeną jest biologia mikro, więc dlaczego zabierasz głos w temacie informatyki? Czyzbyś chowała się z jakimś fakultetem w tej dziedzinie?Tak, masz racje, w tej chwili pisze ironicznie, choć ten ton bardzo daleki jest ode mnie.Nie staram sie tu was znieważac, choć doprawdy mógłbym to robic na wszelakie sposoby.Zastanówcie się nad tym i jeszcze jedno-jeśli napisałem cos o blokadzie-blokada taka zaistniała.Nic od siebie nie dodałem i nic wiekszego nie odjęłem.Tak to wyglada.
Prawde powiedziawszy, nie lubię tutaj pisać, lecz ze wzgledu na mój zawód muszę czasem zajrzeć na takie strony... :-)
Pozdrowienia.
I tak na sam koniec:-)
Jakie "wam" ? ja jestem SAM :-)
Jeśli tego nie zauwazyłaś, teraz ci to wyjaśniam Stworku.Nie znam Kiszczaka i nie chce znać, takie niki kojarzą mi się bardzo negatywnie.Poprzestań wiec na swoich domysłach, lecz zachowaj sobie je dla siebie.Na zdrowie.

anonimie.

Kiwdul nie miał nigdy urojeń, chyba ze napotkał takich pieknych aniołów jak wy :-)
Wówczas jego rozumienie swiata zatracało się( a raczej - urywało ) na bramach obłudy.
Do nie rychłego zobaczenia, lub przeczytania.

Od tej chwili

czołobitna modlitwa na dywaniku dwa razy dziennie, twarzą do Klina.
Bo inaczej skończy się łaska.....
Trzeba łechtać samouwielbienie co poniektórych.

Klinie

Jesteś pewien, że to była informatyka, ta rzecz, w której zabrałam głos?

Stworku.

Jesteś złosliwa, dlaczego właśnie w takiej tonacji sie odzywasz do mnie? Czy i ja ciebie skrzywdziłem?Czyżby nadwyrężyłem twój autorytet?Ja?Skromny Klin, którego ty nazywasz łaskodajnym?
Zastanów sie mądra kobieto co napisałaś.
:-(

Stworku.

Napisałem do ciebie tak prosto i prawdziwie.Dlaczego więc atakujesz mnie?Dlaczego nie starasz sie zrozumiec tych moich wurazów?

Nie ma we mnie

najmniejszej "łaski" samouwielbienia", jesli tego nie widzisz, to piszac kiwdulowymi słowami-jesteś ślepa!

Stworku.

Nie nadwyręzaj mojej oceny o tobie.ja pisałem jedynie o informatyce.Jeśli ty napisałas o czyms innym, bylo to twoim nie uzasadnionym komfabulowaniem moich ocen.Pisałem o prawdzie informatycznej.O niczym innym.czas póznego sniadania, wiec zabieram sie na nie.Dobrego Dnia Niepodległości.

Klinie

tak już mam, że reaguję złośliwością na lekceważenie. W razie gdybyś odżegnywał się od lekceważenia, zacytuję Cię: "Nawet nie wiecie co blokujecie :-)I kiedy to sie odbywa.
Wybaczam jednak takim laikom:-)" Nie wiem do końca ile jest prawdy w tym, co napisałeś. Masz rację w tym, że nie znam się na sieci. Nie znam się bardziej, niż zwykły jej użytkownik, czytacz.
Ale okazywanie lekceważenia, obojętnie, uzasadnionego, czy nie, prowokuje mnie do złośliwości.
Poza tym, te wasze zarzuty....

Jkaże mógłbym nie lekceważyć tych,co

nawet nie wiedzą jakie adresy blokuja? No napisz mi to Stworku.Choc ide na te moje sniadanie.Nie bedąc adminiem tej marnej stronki, części calego portalu, wiem dobrze co jest blokowane , a co nie jest.Po prostu znam sie na tym, tak jak ty sie znasz na swojej mikro biologii.Do zobaczenia.
I jeszcze dodatek-nie lekcewazyłem ciebie, bo wiem dobrze o twoich umiejetnościach.Nie mogłabys nawet drugiego laika zablokowac, nawet jesli zechciałby sie dostac do twojego komputerka Stworku.nawet jesli zrobiłby to nieświadomie.I wiem, co pisze.
Pa.

A u mnie jest teraz brat

i pokazuje mu to piekne miasto oraz oprowadzam po wszystkich studenckich imprezach!

Teraz właśnie

okazałeś mi lekceważenie, Klinie. Nawet, jeśli zrobiłeś to nieświadomie.
Pa, smacznego.
Osobiście, hakowanie komputera komuś, kto nie może sie przed tym bronić, uważam za chwyt poniżej pasa.

Stworku.

Zjadłem.
Lecz idę sobie z tego waszego miejsca, bo to nigdy nie było i nie bedzie moje miejsce!Nie okazałem ci lekceważenia, chyba że masz(niesłusznie!) na myśli to, co napisałem o hakowaniu laików przez laików i to, co napisałem o znajomości tematu blokowania tego miejsca.Zarzucasz mi lekceważenie, w kontekscie głebszym, bo tak to odbieram, a ty nadal nie rozumiesz o czym pisze.To normalne, wiec nie chce juz cie zadręczać tym, co tu wypisuję.Zamykam się więc.Wychodze.I prosze nie pisz do mnie, gdy nie będe mógł ci odpowiedzieć, a zareczam że za 5 minut juz takiej możliwości nie bede miał na długi czas.Nie znam sie w najmniejszym stopniu na twojej biologii, ty sie nie znasz w najmniejszym stopniu na tym czego w tej chwili uzywasz(bo stopień twojego "znawstwa" ogranicza sie do przekazywania tych właśnie informacji i wykorzystywania mozliwosci komputera w stopniu, w ktorym mnie NIGDY by nie wystraczył), wiec nie obwiniaj mnie za cos, czego ty nie jestes w stanie zrozumieć i tak samo ja ciebie nie obwiniam za to, że biologia dla mnie ogranicza się do tego, co spostrzegam poza moim wzrokiem, spostrzegam i rozumiem jedynie w takim stopniu, w jakim nauczono mnie w szkołach nie wyspecjalizowanych w tym temacie.Spokojnego świątecznego dnia .

Dobrze, Klinie.

Porozmawiamy innym razem, kiedy oboje będziemy mieli trochę czasu.

Stworku.

Jeszcze jestem.Nie będę już zabierał głosu w tym temacie.Nie chcę tego robić i czasu mi zabraknie!Nie minęło moje 5 minut.Lecz za dosłownie chwilkę minie(już minęło :-( niestety) i już nie będę mógł ci odpisać, więc proszę-nie pisz do mnie.Zajmij się innymi swoimi "problemami".Pa.

Dobrotliwy Klinie,

Nie lekceważysz? Przecież sam napisałeś: "jakże mógłbym nie lekceważyć tych, co nawet nie wiedzą, jakie adresy blokują" ...
Kiedyś w dzieciństwie matka dała mi po pysku za niegrzeczne potraktowanie pani, która przychodziła sprzątać. Ta pani nie umiała nic poza machaniem szmatą po podłodze..., co w najmniejszym stopniu nie ujmowało jej ludzkiej godności i prawa do szacunku ze strony innych. No ale, tak to już jest, że są ludzie wychowani i niewychowani.
A poza wszystkim, zadziwia mnie Twoja pewność siebie. Wiesz... świat nie jest równaniem matematycznym z określoną liczbą niewiadomych - jest o wiele bardziej złożony; niebo i ziemia pełne są rzeczy, zjawisk, o których nie śniło się filozofom, a cóż dopiero matematykom czy przedstawicielom nauk pokrewnych, których sformalizowany i ograniczony sposób myślenia, kategorialny, zbyt uporządkowany algorytm widzenia i analizowania rzeczywistości nie sprzyjają odkrywaniu istoty rzeczy... Poznanie intuicyjne ma zdecydowaną przewagę. Nade wszystko zaś uczyć się trzeba skromności i pokory, nie tylko dlatego, że to "cnoty", ale z czysto pragmatyczno - prakseologicznych względów.

Wybacz, że piszę po Twoim "wyjściu", ale to nie czat, tylko forum i doprawdy nie widzę powodów, dla których należałoby czekać z komentarzem aż do następnego "z niebios zstąpienia".

"Poznanie intuicyjne"

często prowadzi fałszywymi drogami.

Wesolych swiat

zyczy

Ehhh...

Koniec weekendu, trzeba wracać do życia ustatkowanych, poważnych i trzeźwych...

hmmm,

no i dalej nie wiem jak ściągnąć sobie szablon na bloga!!
czy ktoś mógłby mi pomóć?
proszę!!

Agentka

Wyświetlasz szablon, bierzesz kalkę techniczną i ołówek, a następnie przerysowujesz.Ot i cała filozofia...

Kostek,

jeśli inne sposoby zawiodą niewątpliwie skorzystam z Twojej rady...
jest najbardziej praktyczna z tych które otrzymałam,
najczęściej na zadane pytanie słyszałam pojęcia nie mam.

pozdrawiam,

Anonimie.

Z tego co zdolalam wyczytac nie wysilajac sie zbytnio, anonimie o nie lekcewazeniu to Klin pisal, lecz nie do was a do Stworka.Wyrazne to bylo, ale przeciez tak latwo zmienic jego slowa.Kazdego slowa zreszta.Tak jak adres z ktorego pisze, pokazuje ze i ja to potrafie.To na tyle :(

Malusie Ps. :)

Masz dobra mamusie anonimie, wiec sie jej sluchaj.Ona miala racje karzac cie za tamten czyn, ale nijak on sie ma do tego co jest tutaj.Mamusiu prosze pilnuj swojego anonimka.Kobiety laczmy sie hi hi hi hi

A co to znaczy

"dobry", malutki anonimku?

Stworku.

Pisalam do ciebie? Zapewniam cie, ze napewno nie.Ale odpowiem co Stworku.-To znaczy, ze nie wbijam szpilek w pupe:) I zrozum sobie to jak chcesz.Dobrej nocy.

Blee...

...no, a najlepiej spotkać się na polanie w lesie i wyjaśnić sobie parę istotnych kwestii.
Pozdrówka.

malutki anonimku

tak to bywa na forum, że jest się zaczepianym....
Anonim również mógłby zacząć tak: "Pisałem do ciebie? Zapewniam, że nie..."
Nie wbijasz szpilek w pupkę? Joj, znaczy się, nie zajmujesz się akupunkurą?
Zapasu szpilek może rzeczywiście nie masz, masz za to całe pudełko pięciocalowych gwoździ. I młotek. I nie w pupkę, a prosto w czółko. Nie masz natomiast wagi.
(...zrozum to jak chcesz >;) )

Czytając zaczepki i odczepki

Sutanna ze śmiechu rozrywa mi się na bebechu

Xionc

na tak monstrualnym brzuszysku jak Twój, to nie dziwota...
>;D ;) ;)

Stworku :(

Nie wiem dlaczego tak zle napisalas o mnie :( Ja nic ci nie zrobilam, a ty w taki sposob mnie potraktowalas:-(Bronilam tylko kogos, a raczej jego slow, ktore dokladnie przeczytalam.Przykro jest tak nagle dostac po glowie:-(Przeczytam sobie ten wasz hyde park dokladniej, moze wowczas cos zrozumie.Moze zrozumie jak tu traktujecie ludzi:-(Dobranoc:(

Zapomnialam tylko dodac Stworku :

ze to bylo moje pytanie retoryczne , i odpowiedzialam ci grzecznie na twoje pytanie dodajac abys zrozumiala sobie to jak chcesz, nie mialam niczego zlego na mysli :(Niczego:(

ciekawe

Czy wszyscy Duzi Chłopcy mają swoje Małe Pomocnice?
A może to program ten sam, tylko wersja nowsza?
Wybacz, mały anonimku, ale jakoś nie wierzę, że pojawiłaś się tu całkiem bez związku z niczym i z nikim. A to znaczy, że wierzysz w coś, co ci (o)powiedziano lub jesteś czyjąś projekcją.

Jam jest projekcją

Bożą projekcją.
I niech mnie ktoś bezczelnie powie że tak nie jest to z****ię śmiechem!

Xionc

Nie ma potrzeby zaprzeczac ;)

Jarku

przypominam o moim artykule!!!

Kstk

Byłem tam wczoraj w nocy.
Nie dzwoniłem i nic nie napisałem, bo
chciałem być "sam na sam z..."

Agentka

Mogę Ci pomóc, jak tylko skończy się remont blogowiska.

Mix(wiśniowy)

Spoko, zrozumiałe.
Ja pojadę w piątek lub sobotę.

Mixer

Dzięki, przy najbliższym spotkaniu będę miała kilka pytań.
Skorzystałam z rady Kostka i za pomocą ołówka oraz kalki wkleiłam sobie jeden z szablonów Yennefer...Nie ma to jak uczyć się na własnych błędach.

Juz uswiadomiony anonimek.

Teraz juz wiem lepiej dlaczego Stworek tak, a nie inaczej napisal.Wiem tez dlaczego tamten anonim . Przeczytalam sobie lekture z poprzednich stron.I juz nie powinnam sie dziwic traktowaniem tutaj obcych lub innych ludzi.Stworku, nie jest ani twoja ani wasza wlasnoscia te trojmiasto hyde park , dlatego jakas projekcje natrectw sama sobie ubzduralas mieszajac mnie w swoje male glupie wojenki.To tak jakbym zjawila sie w obcym miescie z gory skazana przez srodowisko na jakies zle moce(podajac komus reke w czasie potkniecia) i uznana zostalabym za szpiega np. wywalonego przez malomiasteczkowe grupy wzajemnej adoracji malzenstwa.Bo przeciez "kolejny malutki anonimek, lecz ten dobry" powinienen siedziec w czterech scianach swojej wirtualnej klatki i nigdzie nie wychodzic?Tak?

Trafilam na twoj zly okres.Ale tak wlasnie poznaje sie ludzi.Uogolniasz tak bardzo, ze staje sie to zenujace. Wierze w to, co przeczytalam pare godzin temu, w co innego moge?Nie jestem wrozka.Czy tutaj nie reaguje sie podobnie?Ja zrobilam to dosc odpowiedzialnie i prawdziwie, niczego nie zmienialam;ktos cos napisal, a ktos inny specjalnie lub tez nie specjalnie blednie przeczytal czyjes intencje i wowczas znalazlam sie ja na tych sciezkach, wiec uzywajac mojej umiejetnosci czytania chcialam pomoc prawidlowo zrozumiec tamten tekst i dostalam za to po glowie.Tak milo zostalam przyjeta.Dziekuje:( A teraz wmawia mi sie kolejne "zle" czyny:( Za co rowniez powinnam podziekowac.Tak?
No nic, pojde sobie w inny zamkniety obszar , moze tam nie beda pilnowali go jak jakiejs wyobcowanej swiatyni.Dowidzenia.

Agentka

A słyszałaś o ściąganiu filmów z netu, he, he, he...

Kostek

słyszeć słyszałam, ale nie planuję ściągania czegokolwiek przez kazeę.
ale może zmienię zdanie jeśli usłyszę od Ciebie coś ciekawego na ten temat...hahaha

Kostek

słyszeć słyszałam, ale nie planuję ściągania czegokolwiek przez kazeę.
ale może zmienię zdanie jeśli usłyszę od Ciebie coś ciekawego na ten temat...hahaha

Majtusiu ^_^

jużeś dotarla?

Martus!

ciemnosc , ciemnosc widze!!!! nie ma mojego wpisu!!! toz to skandal!

Agentka.

To podobnie jak blogi tyle, że potrzeba jeszcze duużo kartek i kredek.

Zaginelas?

pytam sie ja , zaniepokojona, ze pisze do samej siebie....

fate

to Ty nie pacz w dół nie pacz w dół fejt ja w dół pacze!
A wpisu brak.

f.

nie zaginęłam ino żem się troszku zagubiło!bom choć mundra to truszke zakręcona:)

zjadlo Martusie!

;( i blurpa tez!

blurp! hop hop!

w poszukiwaniu straconego blurpa

fate

a oglądałaś poszukiwany-poszukiwana?bo ja znowu.obsesja jakaś.wszystko przez te 500%cukru w cukrze!:)

Odnalazlam sie i Cie!

pod tym dluuuuuuugim i baaaaaardzo smiesznym fragmencikiem ;)

bluuuuuurp????

moze Cie tez przygniotlo?

Martus!

grunt to sie nie poddawac! krzyczmy razem moze nas uratuja?

xxx

zabiles Majtusie! nigdy Ci tego nie wybacze ;P

f.

ja nie mogę krzyczeć xxx mnie przytłacza!:)może porzyszłyśmy nie w porę?:)

f.

La min rrst treffe deg->może pomoże:)

Majtus!

to na 100% facet z kompleksem nizszosci, ktory tu sobie odbija zyciowe niepowodzenia :) podajemy sie? NIEEEEEE

xxx

tez Cie lubie, ale nie jak Twoje teksty leza cala swoja masa na moich ;)
oddycham!!! juuupi!!

xxx

ulżyło mi, bo musze przyznać, że nie czułam się specjalnie zabicie:)a może podasz po prostu adres tej strony z której czerpiesz dowcipy?:)

Fate, dlaczego tak mnie oceniasz, z gory przekreslasz?A moze ja po prostu mam w d. tych , ktorzy tutaj innym robia krzywde?Nie chce Wam przeszkadzac, ale to juz robi za mnie "maszyna" program, tak jest ustawiona, niedlugo zacznie wysylac po 300 postow za jednym polaczeniem.Niestety Fate i zal mi , ze tak zle mnie oceniasz, a robie to tez dla Was i tych, ktorzy wiecej Was lubia niz ja...

Strusiku moj ^_^

ktos nas lubi dziołcho! wierzyc sie nie chce ! a co z blurpem? wolamy?

xxx

juz mnie nie lubisz? chlip chlip :(

f.

bądź miła bo się xxx zdenerwuje i się skończy nasze hajdparkowanie:)
A moim zdaniem to kobieta.Faceci nie mają poczucie humoru:)
F.i Ty mówisz, że nie jesteś feministką...

Nie robie tego przeciwko Wam, tak niefortunnie trafilyscie , przepraszam i pomyslcie o czyms milym.Bo niedlugo hyde park zostanie zablokowany.Piszcie teraz poki jeszcze wolno dziala program.

xxx

kobieto czy nie :) nie koncz Martusi i mojego hajdparkowania :*
juz jestem super mila ^_^

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (11 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...