Strona internetowa sklepu i firmy piękna, tak samo jak sukienki tam prezentowane po prostu bajka.A potem MEGA ROZCZAROWANIE.Problemy zaczęły sie już od umawiana na mierzenie przez telefon.Pani wzdychała, niecierpliwiła się wyraźnie jak okazało sie ,ze mogę mierzyć tylko popołudniami.Jakby to było dziwne ,ze przed południem się pracuje.Pojechałam na umówiony termin.Salon przestronny,w nowym stylu i ku mojemu zdumieniu 4 modele sukienek na manekinach i koniec.Reszta ...reszta schowana w wielkiej garderobie,za przymierzalniami dostępna tylko dla obsługi.Pani z obsługi chciała koniecznie wiedzieć jakie konkretne modele mnie interesują.Nie mogłam obejrzeć sukienek, dopiero jak wybiorę z katalogu.Zdziwiłam się ale nic.Wybrałam.Zaczęłam przymierzać.Pani z posagową miną wkładała na mnie kolejne suknie.Zero współpracy, uprzejmości i postawa: mam Cie gdzieś.Sukienki były na mnie za duże ale pani nie pofatygowała się przytrzymać lub zebrać sukienkę.Na wyraźna moja prośbę ze zniecierpliwiona miną łaskawie przytrzymała materiał.Obsługa na poziomie -1.Sukienki owszem ładne,niektóre ciekawe lecz mało wyeksponowane. Obsługa..moze ja tak trafiłam na taka panią mimoze ale ponizej wszelkiego poziom