Sympatycznie i strojnie (1) Salon strojnych i ciężkich sukien- dobrych na zimę, wiosnę i jesień. Lekkich,... ania Sklep-TAK, personel-NIE (1) Zacznę od tego że ten salon nie powinien zwać się "salonem" tylko sklepem.(+)... Klient Wasz Pan Super salon (1) Osobiście jestem zachwycona obsługą salonu Lisa Ferrera w Gdyni. Mierzyłam... Paulina
Salon "nieporozumienie"-naprawdę średnio, szkoda. (1) Niedawno miałam okazję być w tym salonie przymierzać suknie.Zdecydowanie... rozczarowana polecam (1) Jestem pod wrażeniem przemiłej atmosfery panującej w salonie. Szczególne chcę... Małgorzata polecam (1) byłam dzisiaj, na manekinach faktycznie tylko kilka sztuk, po prostu trzeba... Aurelek Najpiękniejsze suknie (1) Jak dla mnie suknie mają najpiękniejsze właśnie w tym salonie. W innych... Mycha Wielkie rozczarowanie (1) Strona internetowa sklepu i firmy piękna, tak samo jak sukienki tam... Ika REWELACJA!!! (1) Świetny salon...nowoczesny i nowatorski styl.Bardzo podoba mi sposób wyboru... Kama BARDZO KIEPSKO NIE POLECM !!! (1) obsługa tragiczna!! chyba ,że Panie obsługują w zalezności od humoru i... nadzia bardzo mi sie podobało (1) jezeli chodzi o obsługe salonu to Panie naprawde są bardzo miłe i super... jolka hmm.. (1) Prawda jest taka że jak się nie umówisz na mierzenie sukni to obsługa NIE ma... Anna nikita - opinia (1) hmmm jak dla mnie nie jest to salon godny uwagi, wybierac suknie mozna tylko... nikita ita - opinia (1) Najpiękniejsze suknie w trójmieście!!!!!!!!Takie koronki można spotkać tylko... ita Klimatyczny salon (1) Na samym wejściu bardzo spodobał mi się wystrój salonu- jest bardzo... Patrycja Bardzo miła Obsługa:) (1) Witam, moim zdaniem jeden z lepszych salonów w Trójmieście, panie... Małgosia POLECAM! (1) Przestronny i elegancki salon.Obsługa profesjonalnie podchodzi do... Nata MOIM ZDANIEM - JEDEN Z LEPSZYCH SALONÓW W TRÓJMIEŚCIE (1) Witam moim zdaniem bardzo fajny salon, a przede wszystkim - przepiękne... Aga beznadzieja (1) bylam w kilku salonach w trojmiescie ale tak jak potraktowano mnie w tym... sylwia strasznie brudno (1) szczerze bylam tam w weekend,zostalam beznadziejnie obsluzona do tego suknie... cherrii