Wielkiemu Inkwizytorowi grozi rok więzienia!

wiadomosci.onet.pl/kraj/ruszyl-proces-drzewiecki-kaminski-o-znieslawienie,1,5259523,wiadomosc.html

Współczuję ex-archeologowi, apolitycznemu-od-zawsze byłemu szefowi pisowskiej politycznej specsłużby, który w zderzeniu z ministrem Mirosławem-Miro Drzewieckim będzie musiał udowodnić, że: Piotr K. vel Broda mówił prawdę i tylko prawdę, gdy opowiadał śledczym o rzekomych bibach i transferach pieniężnych finansujących PO, że minister Miro Drzewiecki miał wspólnie i w porozumieniu z Wańką-Wstańską i Masą (Krytyczną) uskuteczniać zakupy narkotyków (początkowo źródło Indiany Kamińskiego-Jones`a twierdziło, że w 2002/3...później "prostował", że chyba 1998).

Co ciekawa, a nieciekawe dla Kamińskiego, to to że Prokuratura Generalna oświadczyła, że w zeznaniach Brody nie znajduje się nic na temat rzekomego finansowania PO przez mafię.
Jeśli zatem Kamiński publicznie poświadczył nieprawdę, zniesławił Drzewieckiego (to oceni sąd) i dał wiarę w opowieści Brody...to nie można wykluczyć, że za jakiś czas będzie miał okazję na dłuższą pogawędkę z Brodatym:)

Ale cóż...biorąc pod uwagę, kto zarządzał w tym czasie pisowską specsłużbą (lista "funkcjonariuszy" jest niezwykle interesująca), to nie zdziwiłbym się, gdyby dali wiarę w to, że Donald Tusk jest agentem Mossadu:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wielkiemu Inkwizytorowi grozi rok więzienia!

>Donald Tusk jest agentem Mossadu:

Nie sądzę. Mossad starannie dobiera swoje kadry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A skąd masz wiedzę o tym? o_O

Próbowali mnie zwerbować, ale nie zgodziłem się na obrzezanie :)

A poważnie: widać to ze stylu działania Mossadu. RObia akcje (niekoniecznie zgodne z prawem) cicho i skutecznie. Przede wszystkim: SKUTECZNIE.

Sorki Hal, ale nie sądzę, aby jakakolwiek agencja wywiadowcza była zainteresowana pozyskaniem DT jako agenta. Może być co najwyżej TW.
Taki Olin to przynajmniej miał/ma łeb do takiej pracy. DT nie ma łba do niczego, co wykracza poza pijar.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

sadyl, kto wie, czy nie napisałeś czegoś genialnego i może dotykającego sedna

tak mnie tknęlo

Tusk przecież to działacz Solidarności, co sam opisał w książce Solidarność i Duma wydanej za palikotowe pieniądze

w takim razie jako opozycjonista powinien mieć teczkę...

ktoś zna teczkę DT?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> jako opozycjonista powinien mieć teczkę

http://www.youtube.com/watch?v=st0h3416PsM

Pisząc o premierze Tusku, jako domniemanym agencie Mossadu, ironizowałem - przeraża mnie, że wziąłeś to serio o_O Oby nie...

Zawsze mnie rozbawia moment, w którym wolacy w obliczu kompromitującej prawdy milczą. Wtedy pojawiają się zupełnie nie związane z tematem komentarze, z reguły ad personam:)

Jakże to jest znamienne...

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...