Wielkopolska 26

Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.

W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również podpisywałam umowę rezerwacyjną w październiku na 4 budynek - na razie cisza. Z tego co pamiętam to umowy deweloperskie miały być w marzec/kwiecień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też na 4 blok ale na razie nikt się nie odezwał niech robią 2 i 3 bo czas ucieka

2018-02-04 22:28:25
wie ktoś może co tam będzie? Następne bloki?
ja wiem - ta świątynia co Głódź miał ją budować ale wstrzymali bo wojował o wieże z dzwonnicą - teraz pis wygra w Gdańsku to wybudują

Re: Wielkopolska 26

Czy ktoś,już się odzywał do osób,które mają rezerwację na 4 budynek?.ja podpisywałam umowę rezerwacyjna w październiku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahhahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rezerwuje miejsce na grilla za blokami na majówkę 2020, (tyle im zejdzie do oddania ostatniego bloku i miejsca rekreacji) jak ktoś chętny to panowie przynoszą kiełbaski a panie mogą sałatki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej czy ktoś z Was pisał o odsetki ustawowe za zaistniały poślizg?

Coś nowego z odbiorami przedodbiorami w pierwszym bloku ktoś ma to za sobą ? I co nowego w 2 bloku proszę o informacje przyszłych lokatorów

i fajny układ mają te mieszkania -

to Meso to dobry architekt musi być bardzo sprytnie ułożył zakątki, fajnie ulokowana kuchnia, nie na głównej w salonie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak może się zwinąć jak mamy rachunki powiernicze?

przecież bank odpowiada jak nie upilnuje dewelopera, klientom kasa teraz nie przepada, jakby co to bank odda, nie panikuj

Wszystko co nowe zawsze ładnie wygląda. Jeszcze ładniej będzie jak wszystko będzie wybudowane i zagospodarowane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

współczuje wam cokolwiek robić jak taki syf dookoła jedno wielkie BŁOTO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ładne bloki.

Ale powiem Wam sąsiedzi kochani, że ładne te bloki są.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super. Mam nadzieję ,ze w przyszłym roku o tej porze będa oddawać 4 budynek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,ja też mam podpisaną umowę rezerwacyjna na 4 budynek.na dzień dzisiejszy nikt się do mnie nie odezwał w sprawie podpisywania umowy deweloperskiej.Jeśli chodzi o cenę mieszkania to na 4 budynek już podpisywalismy umowy rezerwacyjne po podwyzce.pewnie odbiór będzie na luty 2019.

Byłam dziś na przedodbiorze będzie trochę poprawek ale ogólnie wszystko do przodu. Od następnego tyg można wchodzić i już cos działać zakładali dziś skrzynki z licznikami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy były już jakieś odbiory/przedodbiory mieszkań? Może ktoś chciałby się podzielić wrażeniami? Pozdrawiam

A skąd takie informacje? z sufitu czy z wiarygodnych zródeł

A Ty nie masz poczucia humoru.

Na wiosne blok maja tam zaczac budowac. Podobno jakas firma z poznania.

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...