Wielkopolska 26

Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.

W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szeregowce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wie może ktoś co jest budowane wyżej bloków teren zagrodzony aż do małego opuszczonego budynku na tablicy informacyjnej pusto wie ktoś może co tam będzie? Następne bloki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez czekam na odbiór mieszkania w 1 bloku.. Byłam tam w styczniu żeby zobaczyć co i jak.. Nie wiem jak chcą zdążyć oddać mieszkania w lutym..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również tak uważam.. Obecnie czekam na odbiór mieszkania w 1 bloku ale byłam w styczniu je oglądać i mam pewne obawy..

Ze za dużo wypiłeś
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem jak to powiedzieć , ale budynki znikły. Sprawdzałem na google streetview . Jest tylko zielona łąka i jakieś kilkuletnie drzewka. Tego improwizowanego biura w kontenerze też już nie ma . Jak myślicie co to może oznaczać?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ma ktoś nowe informacje o budowie co i jak?

Ja na ogórku zrobię se
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce na grila to będzie w 2019 to z folderu

Ja z pierwszego budynku, ale chętnie podczepię się do grilla sąsiedzkiego :-D

Re: Wielkopolska 26

My tu na grilla się umawiamy a ty tylko o kasie.

Czy podnieśli Ci cenę?

Co do paneli na balkonach to moim zdaniem powinny być jaśniejsze bo światło tłumią że są takie ciemne,patrząc na położone już w pierwszym bloku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam serdecznie.

To jest nas dwóch

Co do paneli/kafli w loggiach, to z tego co pamiętam przy zakupie mieszkania (w pierwszym bloku), to p. Szmul mówił nam w tamtym czasie, że jeszcze nie wiedzą dokładnie jakie panele zastosują i mogą różnić się nieco kolorem od tego w projekcie. Dobrze to pamiętam, bo przed zakupem mieliśmy sporo pytań i jakoś w rozmowie tak wyszło. Pozdrawiam

Ja 2 budynek

Wiesz mi dość sporo w górę poszło
Tylko w umówi masz jasno napisane że cena może pójść w górę jeżeli VAT zmieni się a nie ze deweloper postanowi zwiększyć

A jest tu ktoś z drugiego bloku bo szukam znajomych na grilla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powoli wszyscy dewloperzy robią podwyżki małe ale robią

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Oxygen Park (6 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...