Wielkopolska 26

Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.

W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam Alicja skad to miesieczne opoznienie mialas informacje od przedstawiciela?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za informacje.
My się zastanawiamy nad zakupem mieszkania w czwartym bloku. Czy to prawda ,że budują z własnych środków. W jakim momencie trzeba dokonać wpłaty za mieszkanie. Mam nadzieje, że uda się bez kolejnych opóźnień oddać blok.
Będę wdzięczna za jakieś informacje odnośnie budowy........
Pozdrawiam Ania

Witam,

Na chwilę obecną co do 1 bloku - miesięczne opóźnienie - problem z dostawą energii, jeżeli chodzi o kolejne bloki to nic nie wiadomo, z tego jaką informację podali wynika, że energia będzie dopiero po 31 stycznia,
Pozdrawiam,
Alicja

Kupilem w 4 bloku 2 prosze sie spieszyc bo niedługo bedzie za późno

Deweloper nowy ale buduja ze srodkow wlasnych kupilem tam 2 mieszkania ,mieszkania super platnosc indiwidualna mozna sie dogadac co do transz, postawili juz 2 budynki w gdansku i gdyni narazie wszysto zgodnie z planem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzień dobry Pani Alicjo.
Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w czwartym bloku. Proszę o informacje czy wszystko idzie zgodnie z planem... Developer - Świeżyńska.
Z góry dziękuję

Ale zaorał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wies Lostowice to caly obszar wzdluz ul. Wielkopolskiej po obydwu jej stronach :). Do gdanska przylaczona w latach 70. Jeszcze w latach 80 na terenach 4pr i nh byly wielkie uprawy lokalnego pgr. :) Takze dla mnie to wies Lostowice. Mam nadzieje ze ceny twojej real estate nie spadly przez moj wpis.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wieś Łostowice? A gdzie to? Proponuję zapoznać się z historią tych okolic, zanim kolejny raz palnie pan taką głupotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Budowa idzie pelna para.

Jestem w tej okolicy co dwa tygodnie i jestem zaskoczony zawasze tempem prac. Pierwszy blok juz stoi w stanie surowym otwartym juz skonczony. Drugi blok rowniez rosnie jak na drozdzach. Wies lostowice rozwija sie w blyskawicznym tempie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A ja chciałam kupić jednak zarezygnowalam ; 3 pokojowe 44 m? To bardzo małe mieszkanie a cena za metr znacznie poza średnia jak na tę lokalizację. Kupiłam 52 m mieszkanie w cenie niższej od tego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez kupiłam w pierwszym bloku, jak narazie sie buduje, miejmy nadzieje ze szybko oddadzą ! i będzie można zaczynać remonty :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odbiór podobno pod koniec grudnia 2017? To nie miałaś tego zaznaczonego w umowie? A jeżeli miałaś to czy wynegocjowałaś coś w zamian za to że np. spóźnią się z odbiorem mieszkania?

Mieszkanie

Kupiłam mieszkanie w pierwszym bloku, gdzie sprzedaż jest już zakończona. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z deweloperem i czekam na odbiór. Podobno pod koniec grudnia tego roku mają oddawać, więc zobaczymy. Aktualnie zaczynają już budować pierwsze piętro, więc budowa idzie, a finansują budowę z własnych środków, więc jeżeli miało by coś nie pójść (odpukać) to mogą się zabezpieczyć wzięciem kredytu pod budowę. Jeżeli chodzi o wygląd mieszkań to na planie wyglądają bardzo fajnie, małe, ale funkcjonalne. Blisko do autobusów i innej infrastruktury.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

I co?

Czy macie jakieś informację?

Inwrstor a nie deweloper

Świeży inwestor, nie deweloper. Wybudował 1 blok na Malczewskiego i tyle. W KRS rowniez krotka historia.
No nie wiem, nie wiem.... oby sie nie zwinal z kasą...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

gdyby ktoś coś wiedział proszę o informację, niby zostało tylko 7 mieszkań do sprzedaży a tylko dziura w ziemi, wszystkie budowy idą cała naprzód korzystając z dobrych warunków atmosferycznych a wielkopolska nie żyje.proszę o jakiekolwiek wieści
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Też jestem zainteresowana, a w internecie na temat dewelopera cisza...

opinia

planuję zakup mieszkania, proszę o opinię o deweloperze,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Quercus (16 odpowiedzi)

Quercus powstaje w południowej części Gdańska, w zielonej okolicy, nieopodal zbiornika wodnego....