Wielkopolska 26

Lokalizacja inwestycji zapewnia szybki dojazd do centrum Gdańska oraz Trójmiejskiej Obwodnicy, a jednocześnie pozwala odpocząć od gwaru miasta w spokojnym otoczeniu, niedaleko terenów rekreacyjnych. W pobliżu znajdują się ścieżki rowerowe czy zagospodarowane pod kątem sportowym akweny retencyjne.

W ramach osiedla powstaną cztery pięciokondygnacyjne budynki wielorodzinne, pierwszy z nich ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, bo budynki nadal nie są oddane do użytku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeniesienie wlasnosci

Czy ktos podpisywal już koncowy akt notarialny ?

Z tego co wiem nastąpił już odbiór sanitarny, dokumenty o pozwolenie na użytkowanie mają być składne po 22 czerwca, potem jest 14 dni na wydanie ew. pozwolenia.

Proszę o temat lokatorów pierwszego bloku jak przebiega proces przeniesienia własności i czy już się rozpoczął mam mieszkanie w 3 i się zastanawiam kiedy to nastąpi u mnie

Byłem dość blisko wjazdu i wygląda z bliska okej, nie jest stromo, takie wrażenie daje odległość.

Niestety w tej sprawie nie pomogę, najlepiej zwrócić się z zapytaniem bezpośrednio do biura zarządu

Dziękuję za odpowiedź. A wie Pan/Pani może coś odnośnie wjazdu do parkingu? Wygląda on dość niechlujnie i niebezpiecznie, tzn. stromo...

Tak deweloper udzielił odpowiedzi w tej sprawie, spór tych pań nie dotyczy działki na której prowadzona jest inwestycja, lecz sąsiedniej działki nr 30. Inwestycja prowadzona jest na działkach nr 26, 26A, 28 i 28 A. Proszę sprawdzić Interaktywny Plan Gdańska oraz księgi wieczyste. Moim zdaniem nie ma powodów do obaw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś wie o co chodzi z tą aferą, którą pokazała "panorama"? Mamy o co się martwić? I pytanie do nabywców 1szego i 2giego bloku: Czy ktoś z was pytał/interweniował w sprawie wjazdu do parkingu podziemnego? Nie wydaje wam się, że jest bardzo stromy i wąski? Kupiłem mieszkanie w 3 bloku i mam nadzieję, że do nas takiego wjazdu nie będzie...

31 maja

A w jakim bloku ta winda 1 czy 2

Serdecznie zapraszam do obejrzenia windy na parterze, została już wyczyszczona i tak jak się spodziewałam jest cała porysowana. Również chciałabym pozdrowić osobę zarządzającą na budowie, która nie wpadła na pomysł aby zabezpieczyć windę :)

Re: Mieszkaniec

Witam. Jaki termin przeniesienia własności miał Pan wpisany w umowę deweloperską?

Zamiana na identyczne mieszkanie ale na innym piętrze.

Jakie mieszkanie w 3 bloku to bulo i jakie w 4?

Czy ktoś z 3 bloku podpisywał umowę deweloperską? Ja miałam rezerwację na 4 blok ale mieszkanie w 3 bloku się zwolniło i zdecydowałam się na zmianę na 3 ,niby ma być gotowy do końca roku.

mi na koniec czerwca.... hahah

Michał mało ogarniał, zaczął już potem narzekać na ludzi, że mu cały czas głowę zajmują a on na narty musi jechać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obserwując prace na pierwszym budynku widać że robią tak żeby nic nie robić a za to na 2 jadą ostro, 3 już zaraz zakończą 4 piętro. Ja już powzięłem kroki prawne i poczekam do końca maja. Trzeba coś robić bo do wrześnie nie odbierzemy mieszkań oficjalnie! Zamknęli budynek od godz 15 w dni pracy tym samym zmieli praktyki jakie były dotąd, a moi fachowcy przez to przestali robić wykończenie w mieszkaniu. Swoją drogą ciekawe dlaczego zwolnili pana Michała Szmula.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkaniec

Może najpierw powinni skupić się na 1 i go oddać ...słabo to widzę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...