JAN (1) polecam tą Firmę pełen profesjonalizm szybko sprawnie i fachowo jan DRAMAT NIE DAJCIE SIE NABRAĆ (4) STACJA DIAG. POWINNA BYĆ DLA LUDZI.ODSTRASZAJĄ KLIJENTÓW STYLEM BYCIA.SĄ INNE... WIESŁAW GROSZ WPT (1) Panowie pracują jak za czasów komuny nie przeszkadzać bo piją kawę nie... Michall
opel astra (1) Goraco polecam firme WPT chlopaki znaja sie na sprawdzaniu auta znalezli... adam Ok stacja (1) byłem w WPT wczoraj autko przeszlo przeglad bez problemow i dodatkowo klime... piotr Andrzej - opinia (1) Korzystam z usług ok.15 lat.Próbowałem w innych firmach.Mam porównanie.... Andrzej JAN 45 - opinia (1) szybko, fachowo kolejny plusik dam im za okregowa stacje kontroli pojazdow... JAN 45 Stacja diagnostyczna (1) Obsługa natychmiastowa - przyjechałem, za chwilę wjechałem na badanie i zaraz... kuzyn_jk adam - opinia (1) Polecam obsługa. Fachowa i szybka. ps ladne akwarium maja na stacji adam prawdziwy przeglad (1) Witam wszystkich , byłem na tej stacji poraz pierwszy , same superlatywy ,... JAN stacja (1) bylam na stacji kontroli pojazdów napisze tyl takiej obslugi jeszcze... wojtek polecam na okresowe badania (1) co roku robię u nich okresowe badania techniczne. Mają rozsądne podejście do... posiadacz "staruszka" wpt (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Oprócz... rw ... (1) Witam byłem w WPT na wymanie opon w pelni profesjonalna obsługa szybko,... kielnt