julita - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm okno udało się naprawić... julita Emil - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Profesjonalizm wiedzą i zaangażowanie to... Emil Paweł - opinia (1) Wiało mi przez krzywe drzwi balkonowe. Znajdujący się po sąsiedzku sklep z... Paweł
Stanisław - opinia (1) Telefon do nich dostałem od kolegi. Firma słowna i terminowa. Okno wypadło,... Stanisław Ireneusz Reda - opinia (1) Czytajac poprzednie opinie o tym panu a to co zrobil w moim mieszkaniu to... Ireneusz Reda Szczerze polecam! (1) Może terminy nie sa na "zaraz", ale warto poczekać. No i kolejka oczekujących... Kamila Polecam! (1) W zakresie czasu, jaki został podany, Pan kontaktowy, konkretny, rozmowny,... Mich Szczerze polecam (1) Regulacja i uszczelnianie okien wykonane terminowo i solidnie. Widać że zna... Andrzej POLECAM (1) Solidna firma,szybko,czysto i fachowo zamontowali okna + regulacja... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Facet konkretny. Sprawnie i skutecznie usunął wianie na skutek błędów... Andrzej Bardzo solidny pan (2) Polecam! W całym mieszkaniu zamontował mi przewiewniki, wymienił uszczelki i... Tomasz Serwis okien godny polecenia (1) Jeśli chodzi o serwis okien, z całą pewnością polecam. Korzystałem już w... Grzegorz Polecam! (1) Firma Godna polecenia , pełen profesjonalizm szybki kontakt szybka reakcja,... Mieszko Polecam (1) Poważna firma dbająca o klienta. Dobry kontakt, fachowo wykonana usługa... Darth Vader