Super Szkoła Tańca !!!!! (2) Taniec zawsze był dla mnie czymś wyjątkowym ale dopiero przy Panu Jerzym... Zadowolona Pan Kaminski :) Podziwiam i dziekuje za lata nauki !!! (1) Pan Jurek jest wspanialym nauczycielem ,przekazuje nam cos wspanialego !!!!... Alina walc dla pary młodej (1) Znaleźliśmy ogłoszenie w internecie. Pierwsze wrażenie było niezbyt... Ania i Adam
REWELACJA!!! (1) No cóż taniec zawsze był dla mnie czymś co wydawało mi się nie do... Olga Świetna szkoła, polecam! (2) Od dwóch miesięcy uczestniczę w kursie tańca dla dorosłych na poziomie... Ola Warto tańczyć (1) Warto tańczyć w takim klubie. Podziwiam umiejętności trenera do przekazania... M Moja ulubiona szkoła tańca (1) Uczęszczam do szkoły tańca towarzyskiego Wigor od 2004 r. Bardzo lubię... Arsinoe Całkiem przyzwoicie (1) To co piszą poprzednicy to tylko część prawdy. Wiele się w zmieniło w ciągu... zadowolona Poziom nauczania średni (1) Trener wybiórczo traktuje uczestników zajęć ,na zajęciach jest duzo gadania... Uczestnik zajęc Wigor (1) Nauka tańca w Wigorze to jak najbardziej trafna decyzja Ci co narzekaja to... MIROSŁAW MIECZKOWSKI Dla nie wymagających (1) Dla tych co chcą tańczyć ale nie są nastawieni na wielką kariere mmmm GRATULACJE dla PANA TRENERA (1) Należą się gratyulacje dla Pana Trenera, który pokazał na ostatnich... mama Bardzo bardzo kiepsko (1) Brud w szatni i na sali , nauczyciel powinien zająć się wykładami nt. tańca a... ZEN Polecam! Naprawdę dobra szkoła! (1) W tej szkole naprawdę można nauczyć się tańczyć i wiele osiągnąć!!!!... Angela