Nie znajdziecie lepszej Szkoły Tańca :) (1) Nauka tańca z Panem Jerzym to naprawdę sama przyjemność. W ciągu kilku... Natalia i Paweł Bardzo polecam! (1) Pan Jerzy przygotowywał nas do nauki pierwszego tańca na weselu. Mimo, że... Marta OPINIA (1) polecam ta szkole, zapisalam ta córke i juz tanczy od 2 lat. jest mega... Wiktoria
Serdecznie Polecamy (1) Jeżeli macie mało czasu ,nogi jak z waty nie martwcie się Jest taki... PAWEŁ AGATA I DZIDZI Serdecznie polecamy! (1) Zajęcia taneczne prowadzone przez Pana Jerzego przebiegały w niezwykle... Alicja i Jorge PIERWSZY TANIEC (1) Gorąco polecamy szkołę Wigor. Pan Jerzy prowadzi lekcje w bardzo przystępny... Agnieszka i Sławomir Bardzo polecamy! (1) Polecamy, polecamy, polecamy! W ciągu 8 spotkań Pan Jerzy nauczył nas... Patrycja i Leszek Polecamy od serca! (1) Wyróżniał nas brak umiejętności oraz cztery lewe nogi. Na zapytania w innych... Adam Bardzo polecamy!! (1) Jeśli przyszli nowożeńcy pragną szybko i profesjonalnie przygotować swój... Małgorzata i Bartosz... Zajęcia dla Nowożeńców (1) Zajęcia dla nowożeńców w szkole tańca Wigor to czysta przyjemność! :)... Aleksandra Bardzo goraco polecamy! (1) Bedac absolutnymi poczatkujacymi zaledwie kilka przed slubem, opracowanie z... Alexandra Pfaff Świetna szkoła (1) Nie sadze byscie w Trojmiescie znalezli lepszego nauczyciela tańca. Ze... Monika i Marcin Odkryj taniec na nowo ! (2) Po ponad dwóch latach tańca w jednej ze szkół, w ramach zmiany partnerki,... Wacław Dziewulski Sylwia - opinia (1) Bylismy z moim chłopakiem w tym roku na obozie. REWELACJA!! Trenerzy pierwsza... Sylwia Coś innego niż zwykły taniec (2) W klubie trenuje moja córka od ponad roku. Na początku była to tylko zabawa w... Mama Szkoła na poziomie! (2) Moja Córeczka uczęszcza do tej szkoły, polecam. Pan Kamieński to wspaniały... A średnio. (1) Jestem matką dziecka uczacego się w tej szkole tańca. Jesli chodzi o... Rodzic Bardzo duży minus! (1) Szkolenia w tym (jeśli można to nazwać klubem), z miesiąca na miesiąc stawały... rodzic Niektórzy nie widzą (nie chca widziec) swoich błędów (1) Przez trzy lata korzystałem z zajęc w Wigorze.Już na początku w grupie... Wigorowcy Bywało różnie (1) Uważam, że jeśli chodzi o podstawy tańca, to p. Kamieński jest po prostu... mama