Polecam naprawdę warto Skorzystać z usług. (1) Witam Organizowaliśmy w Amazonce komunię i naprawdę polecamy tą restaurację,... Konrad Super (1) Super sylwester miła obsługa Wyśmienita zupa Włoska i schab z boczkiem... Krzysztof sylwester 2016 super impreza (1) Bylem ze znajomymi na sylwestra. Jedzenie dobre,muzyka fajna imprezowa. Super... jacek
Polecam obiady (1) Super Kuchnia ,wszystko w porządku Znacząca poprawa obsługi Polecam Super... Marcin ZMIANA KIEROWNICTWA KLUBU I NOWE ZYCIE ! (2) od 1 pazdziernika dziala nowe Kierownictwo klubu. Amazonka to nowu Music Club... Dance Vision Poland OGROMNA PORAŻKA!!! (1) 7. Kelnerki podając rosół rozlewały go po talerzach. 8.Ułożenie stołów było... zz OGROMNA PORAŻKA!!! (1) Moja babcia zrobiła w tej restauracji swoje 80-te urodziny. Ustalone zostało,... zz Sylwester 2015/2016 (1) Byłam na imprezie Sylwestrowej w Amazonce. PORAŻKA. W każdym calu. Muzyka do... Aga Sylwester 2015 (1) Wraz ze znajomymi wybraliśmy się do Amazonki na Sylwestra 2015. Byliśmy... Koliberek opinia amazonki (2) Byłem na sylwestra w Amazonce, jest beznadziejny. Nie idźcie, bo zaśniecie na... Marek Miejsce gdzie można potańczyć z restauracją (1) Zabawa była świetna, klimat i muzyka a także możliwość zamówienia jedzenia... Krzysztof totalna masakra (1) Byłam z chłopakiem na kolacji Walentynkowej, rezerwacja była na 20, jednak na... Emika TRAGEDIA!!! Nie polecam nikomu, koło restauracji to nie stało! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! (1) Wybrałem się z moją drugą połówką na kolację walentynkową jednak zamiast... Zakochany Jak imprezować-to tylko w Amazonce :) (1) Byłam w Amazonce na imprezie urodzinowej mojej przyjaciółki-urodziny... Wiesia Z. pytanie do lokalu (2) jeszcze parę lat temu był to club typu go go fajne dziewczyny dużo ludzi... clubowicz Sam nie wiem... (1) Obsługa - bardzo dobra Ochrona - BYCZEK (pełen profesjonalizm ;) Z każdym... Klubowicze INNY WŁAŚCICIEL ODMIENI LOKAL...!!!!!!!! (4) Moja opinia jako byłego pracownika jest taka; personel jest ok,DJ też... Anna obiadek (1) rodzinny obiadek- bardzo nam smakowal.Zapewne zasluga w tym kucharza. Do... Lidia impreza urodzinowa (1) Byłam w ostatnią sobotę na zamkniętej imprezie urodzinowej. Jedzenie ładnie... nowa klientka super impreza BRAWO (1) Klub pamięta lata 70 to widać, to czuć (wystrój do remontu), ale impreza... co yu wpisać?