Willa Isabel

I znowu pojawiło ogłoszenie :/
Czy ktoś może napisać jak tam się pracuje?
Skoro tyle razy ogłoszenie się pojawia to ludzie się pewnie zwalniają często :(
Jest tu ktoś kto miał styczność z pracą w Willi Isabel?

Z góry dziękuję za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Willa Isabel

http://forum.trojmiasto.pl/Willa-isabel-zatrudni-pania-pokojowa-sprzatanie-pensjonatu-t281103,1,33.html

http://forum.trojmiasto.pl/Totalny-brak-szacunku-do-klienta-t379480,2,12836.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie tu nie ma nic konkretnego, a chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć.Najlepiej od kogoś kto ma doświadczenie w pracy w tym miejscu.Nie wiem czy składać aplikację

jak szukałam pracy w zeszlym roku, bylo ogloszenie, ze szukaja pani do recepcji, a jeszcze najlepiej do robienia i podawania sniadan i sprzatania pokojow, stwierdzilam, ze nawet jesli jest to male miejsce to bez przesady albo sie zatrudnia pania pokojowa, albo recepcja( maile , telefony, goscie na miejscu) i pomoc kuchenna, a nie 3 w 1. byl wtedy inna watek, wypowiadali sie ludzie, ale zostal widac skasowany. najlepiej to klikac ze sie czlwoiek nie zdgadza z opinia, a nie wyjasnic co wie na dany temat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za odpowiedź :)
To faktycznie bez sensu być pokojową i recepcjonistką jednocześnie, nie dziwię się ,że tak często szukają łosia :)

mam pytanie- czym był ktoś kto ubiegał się o stanowisko pokojowki i powiedzieli mu, że ma przyjść na 2 dni na próbę do pracy? czy płacili za te dni?
byłam na rozmowie, ale pani, która mnie przyjęła, nie poświęciła mi więcej niż 4 minuty i w sumie byłam tak zaskoczona, że o nic nawet nie spytałam.

Tez miałam isc do Willi na rozmowę(pokojówka),ale po przeczytaniu opinii gości którzy tam mieszkali,oraz wczesniejszych postów na temat pracy zrezygnowałam,z tego co piszesz chyba nic nie straciłam.
Niech tylko zapłacą ci za te 2 dni pracy na próbę,a tak wogóle to chyba powinna byc jakas umowa próbna a nie 2 dni pójdziesz i ci nie zapłacą...Powodzenia,napisz jak wrażenia bo jestem ciekawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie płacą.pracy nie polecam

nie polecam tragedia.

Miałam iść tam na rozmowę....Słyszałam,że pokojówka to kelnerka i recepcjonistka w jednym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...