Sebastian - ocena (1) Kupiłem lokal inwestycyjny. Polecam jakość i szybkość działania. Od chwili... Sebastian Sabina - ocena (7) Odebrałam lokal już około 1 rok temu. Na początku byłam sceptyczna ponieważ... Sabina Justyna Jedlińska - ocena (2) Kupiłam wysokiej jakości produkt w dobrej cenie. Jestem zadowolona, tym... Justyna Jedlińska
Władysław - ocena (2) Jestem zadowolony z obsługi. Zarezerwowałem lokal na Osiedlu Janowo Park III.... Władysław Michał Wieczorek - ocena (7) Współpraca z Willbudem to ogromny stres i nieuczciwość. Mimo podpisanej umowy... Michał Wieczorek Wciąż czekający klient - ocena (4) Wszyscy, którzy planują współprace z tym deweloperem niech zastanowią się dwa... Wciąż czekający klient Małgorzata - opinia (3) Zarówno obsługa klienta jak i sama inwestycja naprawdę zasługują na pochwałę.... Małgorzata AK - ocena (1) Miły sprzedawca, fachowa pomoc, osiedle blisko parku w Rumi. Bardzo polecam.... AK Katarzyna - opinia (2) Omijać z daleka firmę willbud! Kupiłam dom jesienią 2021, miał być gotowy,... Katarzyna Patryk - opinia (1) Współpraca z tym deweloperem przebiega bez zarzutu. Obsługa kompetentna i... Patryk Sabina - opinia (1) Super lokalizacja oraz atrakcyjne ceny przekonały mnie do zakupu mieszkania u... Sabina Robert - opinia (1) Polecam, kontakt super. Na wszystkie moje odpowiedzi uzyskałem odpowiedź... Robert Remigiusz - opinia (1) Solidna ekipa! Troszczą się o swoich klientów i dbają o ich potrzeby. Bez... Remigiusz Jagoda - opinia (1) Szczerze cieszę się, że trafiłam na tą firmę. Współpracowałam z jedną agentką... Jagoda Patrycja - opinia (2) Polecam firmę willbud, przed I po podpisaniu aktu zero problemów z firmą.... Patrycja Pełna profeska (1) Z zakupu jestem bardzo zadowolony, tak samo jak z odbioru. Pełen... Marian Świetny deweloper (1) Od samego początku budowy osiedla, miałam doskonały kontakt ze sprzedawcą a... Paulina W. Kompleksowa obsługa (1) Kontakt ze sprzedawcą świetny, rozwiał wszystkie wątpliwości, zakup... Martyna Rutyńska