zniesmaczony klient - ocena (1) unikać!!! Okna za ponad 40 tys. Zapłacone z góry. Dostarczone z opóźnieniem... zniesmaczony klient A F - opinia (1) Dlaczego jedna gwiazdka? 1. Proces zamawiania, który nie bierze pod uwagę, że... A F Słaba jakość i opóźnienia (2) Zamówiłam okna do całego domu. Opóźnienie 2-3 tygodnie. Jakość wykonania jest... Sylwia
Okna Windows 2000 (1) Odradzam zakupu !!!! , firma nie rzetelna , wykonuje niestarannie i z... Pola Odpowiedz do kasss (1) Czy ktoś tu pisal o wymianie klamek raczej nie jesli uważam że mam klamki na... Zadowolony Skandalicznie dobre okna - Windows 2000 ! (6) Nie mogłem się powstrzymać, żeby nie nazwać tak wątku :) Szukając opinii o... Mateusz Windows2000 - okna i drzwi Rumia - Polecam! (2) Wymiana okien w domu jednorodzinnym, planowana co najmniej od dwóch lat z... Gosia solidne okna (2) Firme wybraliśmy z polecenia. Znajomi zamawiali u nich okna pare lat temu i... Bartek Polecam (1) Firmę polecił mi znajomy, który sam robił jakiś czas temu rozeznanie. Zna się... Dawid Ogrody zimowe - dla szukających wykonawcy (1) Szukaliśmy z żoną dość długo firmy do wykonania ogrodu zimowego - aż polecono... Greg Polecamy (1) Przy kompletnej przebudowie starego domu zmienialiśmy wielkość i kształt... Gosia i Arek Drewniane okna z Rumi (1) Kupiłam mieszkanie w starej kamienicy w Wejherowie z 1934 rok. Zależało mi na... Liliana Windows 2000 - dobre okna z Rumi (1) Wybrałem do całego mieszkania Rehau Geneo (6 piętro, wieżowiec, straszne... Grześ Windows2000 - Opinia (1) Dlugo szukalem, przegladalem i analizowalem temat okien (w koncu okna, to... Jarzyna Dobre okna - polecam (1) Wszystko w najlepszym porządku: cena, jakość, czas, montaż. Na razie nie mam... Olek Okna Rumia (1) Realizacja bez większych problemów. A te mniejsze problemy to z mojego... Monika Windows (1) Faktycznie tragedia !!! wygląda jakby im nie zależało na klientach... IGLO jestem zadowolony (1) Pomimo wielu różnych opinii na temat firmy, wziąłem pod uwagę parę czynników... Andrzej FIRMA WINDOWS 2000 - PARTNER GODNY POLECENIA (1) Jestem właścicielem firmy budowlanej. Budujemy głównie domy jednorodzinne,... Krzysztof Polecam (24) Nie mam zastrzeżeń. Okna pierwsza klasa, montaż bezproblemowy i nawet... Andrzej