Okna Windows 2000 (1) Małe Trójmiasto, a szczególnie Rumia to moim zdaniem mekka firm okiennych.... alinka79 Solidnie i w terminie (1) Kupiłem okna z Windowsa w zeszłym roku i jak na razie nie mam żadnych... Marek Polecamy (1) Zastanawialiśmy się z mężem nad zakupem nowych okien. Braliśmy pod uwagę... Monika
Polecam (1) Buduje dom i potrzebowałem dość szybko drzwi i okien, gdyż chciałem zamknąć... Tyberiusz RUMIA Windows 2000 Rumia- ODRADZAM (2) Odradzam tę firmę, zero profesjonalizmu i złe podejście do klienta. Umówiona... niezadowolony klient Okna (1) Wymieniałam okna u rodziców w mieszkaniu z wielkiej płyty. Poprzednie były... Karolina Terminowo, sprawnie i bez problemu (1) Zamówiłem nowe okna do naszego biura w dość dobrej cenie. Obsługa w firmie... Piotr Polecam (1) Podjechałem do firmy, utargowałem ładny rabat, zamówiłem....i na czas... Filip NIE polecam! (1) Zacznę od obsługi klienta, jednym słowem - TRAGEDIA. Firma Windows 2000... Gdynianie zadowolony klient (1) Okna w przystępnej cenie, szybka i dobra obsługa. Zamówiłem i w umówiony... Grzegorz K Ja mogę spokojnie polecić (1) Ja mogę polecić. Zarówno od strony okien z pcv jak i drewna (tu co prawda... Daniel ZADOWOLONY (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości okien jak i usług oferowanych przez firmę... Jan polecam (3) wysoka jakość okien i montażu dima7777 TRAGEDIA (1) Pełna ignorancja szczególnie ze strony "Dyrektora" , który nie jest... RYKI Polecam!! (1) Firma godna polecenia. Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.... Aneta Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma, przy mojej pierwszej wizycie w biurze ja jako... Artur szukam klientów firmy windos2000 (1) szukam klientów firmy którzy kupili okna typ GENEO z pakietem 3 szybowym.... klient CIEPŁE OKIENKA (3) Zamówiłam okna z profilu Rehau Geneo które są naprawde godne polecenia. Mają... Marta Zakup i reklamacja (1) Przy zakupie wszystko w miarę, chęci, kontakt itd. Montaż ???? podwykonawca ?... Damian ODRADZAM!!!! (1) Firma strasznie oszczędza na pracownikach. Ludzie tam zatrudnieni nie... Paweł